Tek.no

Test Corsair H60

Så liten kan en vannkjøling bli

Et stille vannkjølingssett som lett kan høre hjemme i stua.

4 Apr 2011 21:10

Introduksjon

For halvannet år siden lanserte Corsair, noe uventet, sitt første vannkjølingssett, H50. Det var i løpet av hele 2009 vi virkelig så en stor vekst av slike komplette og ferdig sammensatte vannkjølingssett på markedet, der produsenten Asetek ledet an med grunnmodellene.

Corsair har tidligere lansert to slike løsninger, der begge har vært en personlig versjon av Aseteks LCLC. Siden den gang har konkurransen spisset seg, og en ny produsent har begynt å lage slike OEM-løsninger. Vi møtte CoolIT for første gang på CeBIT 2010, de selger både sitt eget vannkjølingssett, og lar andre produsenter tilpasse dette og selge det under eget navn.

Corsair kommer nå på banen med sitt tredje vannkjølingssett, Hydro H60. Dette er basert på CoolITs OEM-løsning, men Corsair har gått langt i å gjøre sine egne tilpassinger for å skille seg fra mengden.

H60 er et sett som tar minimalt med plass i kabinettet, både prosessorblokken og radiatoren er av den tynneste typen. Settet er kompakt, men Corsair sier at settet fortsatt skal prestere godt samtidig som det er stillegående.

Bli med over til neste side, så setter vi Corsair H60 på prøve!

Takk til Corsair som sendte kjøleren til test.

Les også