Tek.no

Test

Test av Fujitsu Siemens Amilo D8820

13 Mai 2003 14:33

Introduksjon

Til tross for introduksjonen av Intels Centrino-teknologi fortsetter vi våre tester av skrivebordserstattere med skrivebordsprosessorer. Turen denne gangen har kommet til Fujitsu Siemens’ Amilo D8820. Amilo D8820 er tydeligvis en svært populær maskin hos våre lesere da vi har fått veldig mange leserønsker om å teste denne maskinen.

Fujitsu Siemens Amilo D8820 er som tidligere nevnt oppfølgeren til D8800 som vi testet her. D8820 har ikke endret seg designmessig men innsiden har blitt kraftig forbedret. Det sitter en kraftigere prosessor, grafikkbrikke og ikke minst mer RAM. Sistnevnte var noe vi savnet sterkt i vår test av D8800. Amilo D8820 er produsert av Wistron (Aopen) i Taiwan. Wistron er en kjent produsent som har produsert flere maskiner for Fujitsu Siemens opp gjennom årene. Kvalitetsmessig er Wistron godt respektert innen produksjon av bærbare datamaskiner.

Siden Amilo D8820 er en skrivebordserstatter har vi vektlagt helt andre ting enn ellers. Vi har ikke lagt vekt på støy, vekt, størrelse og batterilevetid. Er maskinen god på dette er dette selvfølgelig bra. Men det vi har vektlagt mye i denne testen er; Ytelse, pris, brukeregenskaper, funksjonalitet og teknisk design.

Takk til

for utlån av produktet!

Les også