Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Test

Corsair Graphite 600T

Introduksjon

Å bygge sin egen maskin er en ganske spesiell opplevelse, særlig den aller første gangen. Det kan fort bli forvirrende, og til og med litt skummelt. Det er som regel mange skruer å holde styr på, og det kan bli rimelig tungvint å åpne kabinettet for ørtende gang fordi man har glemt å plugge i en kabel eller to.

Med Graphite 600T prøver Corsair å gjøre PC-bygging til en lek, selv for nybegynnere. Med fokus på brukervennlighet, lave temperaturer og et lekkert utseende skal visstnok 600T passe for alle.

Corsair Graphite 600T viderefører arven fra Obsidian-kabinettene med mange lettvinte løsninger, men med sin lavere pris retter den seg mot en større gruppe PC-byggere.

Spesifikasjoner -
Materialer Plast og stål
Farger Sort og grå
Vifter 2 x 200 mm og 1 x 120 mm inkludert
Ekspansjonsspor 8 stykk, festet med tommelskruer
Støttede hovedkort ATX micro-ATX
Eksterne tilkoblinger 4 x USB 2.0 1 x USB 3.0 1 x Firewire Mikrofon og hodetelefon
Strømforsyning Plass til én, nederst i kabinettet
Dimensjoner Høyde: 50,7 cm Bredde: 26,5 cm Dybde: 59,2 cm
Pris Fra 1.300 kr

Vi håper Corsair med Graphite 600T kan leve opp til det gode ryktet de har. Vi har tidligere testet både Obsidian 700D og Obsidian 800D som vi varmt kunne anbefale.

Takk til Corsair som sendte produktet til test.