Test

Philips 46PFL9705

Philips 46PFL9705

Testresultater

Suveren bildekvalitet, meget god lyd, bra med tilkoblinger, brukervennlig, bra design
Medfølger ikke 3D-briller eller sender0

Vi har testet Philips 46PFL9705, oppfølgeren til den beste LCD-skjermen vi testet i 2009, nemlig 46PFL9704. Den nye modellen har en bedre design enn sin forgjenger - og bildekvaliteten er hårreisende bra.

Kort om 46PFL9705
Philips har en rekke flatskjermserier, der 9000-serien er øverst på tronen. Den store forskjellen frfra fjorårets til årets modell er at skjermen nå har fått doblet oppdateringsfrekvensen til 400 Hz, et halvt millisekund responstid og ikke minst støtte for 3D.

9705 har også direkte LED-belysning med lokal dimming som forgjengeren. Teknologien hever presisjonen i belysning mellom lyse og mørke felter i bildet.

Les mer om hvordan LED-teknologien fungerer her.

Design

Den nye designen til 9705 er langt slankere enn 9704. Rammen har blitt smalere og har fått en mørkere farge enn hva den gamle modellen hadde. Den nye fargen, som minner mest om koksgrå, er nokså lik selskapet 7000-serie som vi nylig testet.

Ytterst på skjermen finner du en gjennomsiktig kant, og overgangen mellom fronten på skjermen og bakdekslet er også i børstet metall, dog i en lysere "vanlig" aluminiumsfarge.


Foten som medfølger er også laget i børstet metall med mulighet for å dreie skjermen. Foten matcher rammefargen på skjermen og bidrar til et helhetsinntrykk det oser kvalitet av.
Les neste side av testen her.