Tek.no

Test

HP Envy 100

29 Jan 2011 10:49Først publisert 3 Des 2010 06:00
annonse

HP Envy 100

Testresultater

Det er vanskelig å skille seg ut i mengden av skrivere. Alle produsentene satser på produkter som kan både skrive, skanne og kopiere. Nå gjør imidlertid HP et ærlig forsøk med det som kanskje er den lekreste skriveren vi har sett til nå: HP Envy 100.

HP kan skilte med to nye funksjoner som vi faktisk liker. Den første er ePrintCenter som er en egen applikasjonsbutikk beregnet på skrivere. Den andre funksjonen er ePrint som lar den sende utskrifter direkte til skriveren fra hvilken som helst enhet som er i stand til å sende en e-post. Ikke minst støtter skriveren også Apples AirPrint direkte, slik at du slipper å skrive ut via en delt skriver på en Mac.

Pen å se på
HP Envy 100 er en meget pen og elegant å se på. Det er ikke mulig å se ting som papirskuffen og andre ting du vanligvis ser tydelig på en skriver. Dette er ett og slett en meget elegant enhet, som godt kunne stå sammen med dvd-spilleren din. Den er kledd i sort og sølv, og lokket på toppen har fått et eget mønster.

annonse

Når det gjelder tilkoblinger er baksiden ekstremt sparsommelig utstyrt. En inngang for strøm og en USB-port er det eneste. Legg merke til at du ikke kan koble skriveren til nettverket med nettverkskabel. I stedet må du eventuelt benytte USB-kabelen opp mot en PC eller Mac, og dele den derfra. Velger du heller å koble til trådløst, støtter Envy 802.11 b/g/n. Dette er løsningen du må velge om du skal benytte ePrintCenter eller skrive direkte ut via AirPlay.

I front finner du en egen minnekortleser som støtter SD og Memory Stick Duo. Det er det hele. Papirskuffen går inn under selve enheten og du ser den normalt ikke i det hele tatt. Vi skulle vel gjerne sett at den kunne ta mer enn 80 ark, men det er det du betaler for ting som tar liten plass. Når du tar en utskrift kommer armen som samler opp utskriftene automatisk ut. Veldig stilig det hele.

Les også