Tek.no

Test Corsair Carbide 400R

Et kabinett du kan vokse med

Vi har testet Corsairs nyeste bidrag til kabinettverdenen

Alexander Tøgard
9 Aug 2011 21:05

Introduksjon

"Alt du trenger, og ingenting du ikke trenger". Dette er Corsairs slagord for deres nye Carbide serie. Den består per i dag av to kabinetter, nemlig Corsair Carbide 400R og den litt stiligere Carbide 500R.

I dag er det førstnevnte vi har på testbenken, og vi gleder oss til å prøve et helt strippet kabinett fra Corsair. De kabinettene vi tidligere har testet fra denne produsenten, nemlig Obsidian 650D, Graphite 600T, Obsidian 700D og Obsidian 800D kan ikke sies å være like enkle, men til tider veldig gode.

I følge Corsair er det ekstra stort volum inni kabinettene i Carbide-serien. Denne plassen skal kunne brukes til store kjølere og radiatorer, samt mye maskinvare. Veggene til Carbide 400R buler ut på begge sider, og det er vel her det ekstra volumet oppstår.

Det er plass til ganske mange vifter totalt sett i dette kabinettet, men kun tre følger med. Hvorvidt dette holder for å gi gode nok temperaturer til å hevde seg mot konkurrentene gjenstår å se. Installasjonsløsningene skal også være ganske smarte i Carbide 400R, og vi gleder oss til å sette dette rykende ferske kabinettet på prøve.

Takk til Corsair som sendte produktet til test.

Les også