Til hovedinnhold

Bra for rockemusikk

Bra for rockemusikk

Testresultater

Ekstremt lette og utmerket kabelløsning.
Lydkvalitet som trenger hjelp av og til.0

Dette er et sett med øreplugger i tradisjonell utforming fra Sony. Vekten er fjærlett, og brevvekten vår meldte mindre enn fem gram da vi veide dem. Komforten er bra og som forventet for øreplugger som settes i øregangen.
Vi opplevde også at pluggene stenger ute bakgrunnsstøy på en utmerket måte.

Smart kabel
Det beste med designet til dette hodesettet, er kabelløsningen. Som det eneste produktet i vår test har Sony valgt å bruke en snelle for kabelen. Alle som har stått på busstoppet og prøvd å gre ut kabelspagettien som har dannet seg når en bærer øreplugger løst i lomma, vet hva vi tenker på. Her trekker du bare ut den lengden du trenger, og når settet skal tilbake i lomma er det bare å trykke på en knapp, så spoler snella kabelen inn. Vi skulle ønske at flere fabrikanter hadde valgt denne løsningen.
Lydmessig plasserer hodesettet seg midt på treet. Som mange andre produkter sliter også KX70LW med tendenser til å la romlete mellomtone dominere lydbildet. Når vi kjører rockemusikk klarer settet seg best, fordi bass og diskant i det lydbildet tillater ikke mellomtonen å ta over. Vokallyden med slik musikk er fyldig og varm, men samtidig tydelig og klar.

Best for pop

Med elektronika og akustisk jazz får mellomtonen mer spillerom, og det trekker ned på opplevelsen. Da høres lydbildet mye mer romlete og grøtete ut, og det er langt fra det rene og klare lydbildet som slik musikk fortjener. Diskanten er distinkt og kan være i skarpeste laget, men det redder ikke totalinntrykket.
Dersom det er pop og rock som dominerer innholdet av musikkspilleren din, så gjør sannsynligvis disse øreproppene jobben for deg. De vil kanskje trenge hjelp av equalizeren for å balansere opp lydbildet bedre, men om du er komfortabel med det så vil du få masse bra lyd. Det finnes imidlertid bedre alternativer på markedet, og vi vil anbefale deg å teste flere før du bestemmer deg.
Oppsummering:
Produkt: Sony MDR-KX70LW
Beste pris: 564 kroner
Lydkvalitet: 5.8/10
Design: 4.8/10
Pris: 5.0/10
Data:
Vekt eks kabel: mindre enn 5 g
Oppgitt frekvensområde: 6 – 23 000 Hz
Oppgitt impedans: 16 Ohm

Bildeeksempler

Mer om
annonse