Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

TestAMD FX-8150

Vi tester den råeste AMD-prosessoren

Mange kjerner, men er det nok til å tukte Intel?

Innledning

Den 12. oktober ble AMDs Bulldozer-arkitektur lansert. Serien har fått navnet FX, og inneholder blant annet de første prosessorene med åtte kjerner beregnet på forbrukermarkedet.

Det ble tidlig kjent at de nye prosessorene ikke ville gi banebrytende ytelse. Den skulle snarere tvert i mot tilby mye ytelse for pengene, med Intels Core i5 2500K som erkefiende.

Denne prosessoren har nå funnet veien til testbenken vår for prosessorer. Les videre for å lese hele testen av AMD FX-8150, og se hva Bulldozer er god for!

Takk til AMD som sendte prosessoren til test.