Tek.no

Test Vi tester ytelsen i Black Ops II

Dette er maskinvaren du trenger

Lurer du på hvor fet grafikk og ytelse du får for pengene i Black Ops II?

Hardware.no
Rolf B Wegner
19 Nov 2012 19:47

Innledning

Call of Duty: Black Ops II er nå sluppet på spillmarkedet, og mange lurer kanskje på hva slags maskinvare de trenger for å spille dette spillet.

Vi har testet spillet på to maskiner, der hver maskin bruker tre ulike skjermkort i tur og orden. De to maskinene er i forskjellige prisklasser, en rimelig AMD-basert maskin der prosessoren koster rundt 900 kroner og en dyrere Intel-basert maskin der prosessoren koster godt over 2000 kroner. En full oversikt over maskinene kommer på de neste sidene.

Se våre andre spilltester:
Ytelsestesting av Battlefield 3
Ytelsestesting av The Elder Scrolls: Skyrim
Ytelsestesting av Call of Duty: Modern Warfare 3
Ytelsestesting av Syndicate
Ytelsestesting av Diablo III

– Det mest spennende innslaget i serien på lenge

Kollega Audun Rodem i Gamer.no har akkurat gjort seg ferdig med sin anmeldelse av spillet, og han liker så absolutt det han ser.

– Den evinnelige flerspillerprogresjonen med nivåbygging og utstyrshøsting er vanedannende som alltid, og det er fremdeles gøy å spille de mangtallige spillmodiene sammen med venner og ukjente. Skytefølelsen er Treyarchs beste så langt, og kartene er også studioets topp, skriver Rodem.

– Call of Duty: Black Ops II byr ikke på noen store overraskelser, men føyer seg fint inn i serien som en naturlig utgivelse. De små nyvinningene gjør spillet til seriens mest spennende innslag på lenge, og den mektige flerspillermodusen, som er blant seriens beste, vil nok mette skytesultne spillere i lang tid fremover.

Hele anmeldelsen av Black Ops II kan du lese på Gamer.no

Bli med over på neste side, så titter vi på bildekvaliteten.

Les også