Til hovedinnhold

LG GT540

LG GT540

Testresultater

Rimelig, GPS, WiFi, FM-radio,stilig design, tilleggsfunksjonene Auto Face-tagging og Face to Action.
Android 1.6 (kan oppgraderes), ikke kapasitiv skjerm, plast i alle bauger og kanter. Litt trege menyer.0

Det finnes knapt noen Android-mobil som gir deg mer for pengene enn LG GT540. Den koster rundt 2 000 kroner, og har antakelig den beste skjermen du kan finne på en Android-mobil i denne prisklassen. Designen er god, og telefonen ser ved første øyekast mer eksklusiv ut enn den i realiteten er.

God funksjonalitet og et godt brukergrensesnitt gjør dette til en mobiltelefon som kan løse de fleste oppgaver, ikke minst om du tar deg bryet med å oppgradere fra Android 1.6 til 2.1. Denne oppgraderingen er gratis.

Kamera

Telefonens svake punkt, ved siden av at den kommer med en gammel versjon av Android, er kameraet. Bildene vi tar holder til meldinger og nettbruk, men når vi skriver dem ut på papir blir svakhetene litt for tydelige.
Her ser du testbilder tatt med LG GT540.
Skjermen gjør det lett å navigere, men du må trykke litt for å få respons. Siden LG GT540 ikke støtter bruk av flere fingre samtidig, så kan du heller ikke zoome ved å knipe eller sperre med to fingre på skjermen.

Mye for pengene

Men dette er en mobil som ikke koster mer enn et par tusenlapper, og det gjør den til en av de aller rimeligste Android-mobilene. Du får også avanserte funksjoner som støtte for push-mail, GPS, FM-radio og WLAN.
Hadde telefonen hatt en berøringsskjerm ville dette vært et terningkast fem, vi lander på et sterkt terningkast fire.
Les hele den fyldige testen av LG GT540 her.
Her er at par alternativer til LG GT540:
Sony Ericsson Xperia X10 Mini. Denne mobilen har samme operativsystem som GD540, og er adskillig mindre i størrelse og mer lommevennlig. Den har mindre skjerm enn GD540, men kameraet er langt bedre. Prismessig er de nokså like.
HTC Wildfire. Skjermen til Wildfire er større, men ikke like skarp. Kameraet er bedre, og telefonen har en nyere versjon av Android. Men HTC Wildfire er en tanke dyrere enn GT540.
Sjekk billigste pris på LG GT540 i vårt prissøk.

Bildeeksempler

Mer om
annonse