Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Test

Corsair H50

Introduksjon

Når våre kjære brødre i sør, Asetek, lanserte deres LCLC- sett for tre år siden ble vannkjøling virkelig gjort tilgjengelig for mannen på gata. Settet ble derimot aldri lansert for forbrukermarkedet, men via tredjeparter.

En av de første tredjepartene som tok i bruk settet for å selge det under deres navn, var Northq. Vi har tidligere tatt en titt på settene Siberian Tiger og Siberian Tiger II. Nå er Corsair også med i vinden, en produsent som ikke lenger bare er en minnegigant. De har også markert seg sterkt på både strømforsyningsmarkedet og SSD-markedet.

Corsair har så vidt snuset på vannkjølingsmarkedet før. Det startet sommeren 2006 med settet "Nautilus". Nå har de lansert noen vannkjølingsblokker for Dominator-serien, men den store nyheten er fortsatt det nye vannkjølingssettet H50. Dette er et såkalt rebrand av Aseteks LCLC, men det skal ha blitt utført enkelte forbedringer som skal øke ytelsen markant. La oss ta en titt, og se hva settet er godt for!

Takk til Corsair som sendte settet til test.