TestAnbefalte apper til Android og iOS

Her er ukens anbefalte apper

Finn den beste utepilsen og få kontroll på prosjektene dine med disse appene.

Ukens anbefalte apper

Vi i Amobil-redaksjonen tester hver eneste uke et stort antall ulike apper. Ikke alt er like bra. For at du skal slippe å lete gjennom store mengder "søppel" kommer vi hver helg fremover til å finne frem til fem beste appene vi har testet i løpet av uken.

Her er ukens app-anbefalinger:

Brewster

Format: Android
Pris: Gratis

Solen skinner, og mange har allerede startet utepilssesongen. Hva er vel da mer naturlig enn å fiske mobilen opp fra kafébordet og bruke appen Brewster til å finne passende drikke å leske seg med?

Brewster.

Appen Brewster lar deg søke opp et utall forskjellige ølsorter og rangere dem og legge inn kommentarer. Visuelt er dette en ganske enkel app, men med ølbrillene godt plantet på nesen er det kanskje ikke så viktig.

Les også om en av de mest massive oppskriftsappene.

Sosialt aspekt

Brewster har også et sosialt aspekt. Da tenker vi ikke på de eventuelle sosiale effektene som alkoholen gir, men muligheter for å samle poeng, markere hvilke ølsorter du har prøvd og så videre.

Dette er i det hele tatt en enkel og grei liten øl-app som viser deg ølsorter du antageligvis ikke visste fantes.

Last ned til Android »

På de neste sidene kan du lese om en hvordan få nye forretningsforbindelser og appen du kan bruke til å styre prosjektet med dine nye forretningspartner.