Til hovedinnhold
Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

TestGarmin Virb XE

Garmins proffe actionkamera er bedre enn GoPro på flere områder

Les testen for å se hva vi synes.

Kristoffer Møllevik

Garmin VIRB XE

Det er alltid en elefant i rommet når vi skal teste actionkameraer, og det er like greit å peke den ut først som sist: Elefanten er actionkameraprodusenten GoPro. Med sine gode actionkameraer, store økosystem av tilbehør og et smart markedsføringsapparat har de skapt en enormt sterk merkevare som er svært hard å konkurrere med.

Nøyaktig hvor stor markedsandel de har her hjemme kan vi ikke si med sikkerhet, men i august 2015 meldte nettstedet Market Realist med International Data Corporation (IDC) som kilde at GoPro sitter på 47,5 prosent av det globale actionkameramarkedet. Hvordan skal en fersking som Garmin konkurrere med dette?

Garmin er flinke på smartklokker, bare les vår test av Garmin Fenix 3:
Hadde MacGyver trengt en smartklokke, hadde det vært denne »

– Uten data er det bare video

Foto: Garmin

«Uten data er det bare video» er det første står det på Garmins produktside for toppmodellen i VIRB-serien, VIRB XE. Siden GoPro er relativt funksjonsfattig når det kommer til ting som GPS, høydemåler og data fra tilkoblede enheter, som for eksempel en pulsmåler, ser det ut til at det er nettopp disse mulighetene som er Garmins sterkeste kort i kampen om kjøperne.

Når du går skikkelig på trynet i skibakken kan det jo være greit å ha noe å skylde på; temperaturen, for eksempel. Foto: Garmin

Siden vi fortsatt venter på å vinne i lotto, har ingen i redaksjonen privatfly. Derfor er det heller ingen av oss som har noe særlig erfaring med Garmins fly-utstyr. Men ut fra bildene på Garmins hjemmesider ser det jo unektelig litt gøy ut å kunne få slike data som på bildet til høyre her på videoene våre.

Vi som ikke har privatfly kan fortsatt ha glede av data fra fart, høyde, kart og å enkelt koble til pulsmåler og temperatursensor. Slik kan vi ikke bare se hvor høy fart vi hadde da vi gikk skikkelig på snørra i skibakken, men også hvor i bakken vi gjorde det, hva temperaturen var og hvor høy puls vi fikk av det.

Ifølge Garmin skal dette gjøre deg i stand til å fortelle en bedre historie med videoene dine. Vi kan godt være med på akkurat det: Mer data, mer informasjon, flere ting å fortelle kan gjøre oss i stand til å lage bedre, mer interessante videoer og fortelle bedre historier. Men bildene må faktisk være gode de også, og der har Garmin et dårligere utgangspunkt enn de sterkeste konkurrentene fra GoPro og Sony. I alle fall på papiret.

Garmin VIRB XE
8
Meget bra
8
Meget bra
sitatDe beste og viktigste egenskapene samlet i én pakke.

Fordeler

 • +
  God bildekvalitet
 • +
  Svært brukervennlig
 • +
  GPS og andre sensorer kan legge informasjon på videoen, som fartsdata og puls
 • +
  God app og greit redigeringsprogram
 • +
  Stort økosystem av tilbehør
 • +
  Kan brukes med tilbehør fra GoPro
 • +
  Utskiftbart batteri
 • +
  Profesjonelle innstillinger, som ISO-grense
 • +
  Garmin smartklokke kan brukes som fjernkontroll
 • +
  Vanntett uten ekstra hus
 • +
  Forholdsvis lite tønnefortegning (fish-eye)

Ting å tenke på

 • Middelmådig batteritid
 • Lav bitrate
 • Kan ikke filme 4K
 • Maks 60 fps i full HD
annonse
Garmin Virb XEI samarbeid med vår kommersielle partnerPrisjakt.no

Funksjoner og bruk

Spesifikasjonene til Garmin Virb XE avslører at kameraet neppe kan konkurrere med toppmodellene fra GoPro og Sony når det gjelder ren bildekvalitet. Garmin oppgir ikke hvilken videokodek som brukes, men filformatet er MP4, så vi antar at de i likhet med GoPro benytter den veldig vanlige H.264-kodeken. Med den nokså lave bitraten regner vi med at bildekvaliteten blir mer sammenlignbar med GoPros kompakte GoPro Hero 4 Session.

Les vår test av det kule kubekameraet her: GoPro har fjernet all dødvekt, men prisen er høy »

Men etter at GoPro senket prisen på Session, ligger Garmin Virb XE i skrivende stund drøyt 700 kroner høyere i pris på det norske markedet (sjekk Prisguide.no for oppdaterte priser). Fokuset i Garmins markedsføring ligger uansett ikke på bildekvaliteten, men dataene kameraet kan samle inn og berike videoene dine med, som nevnt på forrige side.

Kameraet er dessuten det mest brukervennlige vi har testet til nå, mer om det under spesifikasjonstabellen.

Spesifikasjoner

Garmin VIRB XEGoPro Hero4 BlackSony FDR-X1000VGoPro Hero4 Session
*Pris:3739,-4464,-3490,-2090,-
Maks FPS i 4K:-30/2530/25-
Maks FPS i full HD:60/50120/100120/10060/50
Maks FPS i 720p:120/100240240/200100
Høyeste bitrate/format:24 Mbps60 Mbps/H.264100 Mbps/X AVC25 Mbps/H.264
**Batteritid:1 time og 39 min.1 time og 38 min.60 min.1 time og 56 min.
Utskiftbart batteri:Krysse avKrysse avKrysse avBytt
Bildestabilisering:ElektroniskByttElektroniskBytt
GPS:Krysse avByttKrysse avBytt
NFC:ByttByttKrysse avKrysse av
Vekt med/uten hus:151 gram150/89 gram114/89 gram63/48 gram
Vanntett:Til 50 meterMed ekstra husSprutsikkert uten ekstra hus, vanntett med ekstra husKrysse av
Gain/ISO:AutoAuto, 400, 800, 1600AutoAuto, 400, 1600
Tilkobling:Wi-Fi, Bluetooth, ANT+, USB, Micro SD,Wi-Fi, Bluetooth, Micro SD, Mini USB, Micro HDMIWi-Fi, NFC, Micro SD, Mini-jack mikrofon, Micro USB, Micro HDMIWi-Fi, Bluetooth, Micro SD, Micro USB
Tidskode:ByttByttKrysse avBytt

*Prisene som oppgis her er laveste pris i skrivende stund, og er hentet fra Prisguide.no (kommersiell partner).
**Batteritiden testes med at kameraene settes i opptak på 1080 50p, i et kjøleskap på 4° Celcius. Dette gir oss mugliheten til å sammenligne batteritid på flere ulike modeller over tid, under like forhold. Opplevd battertid vil antakeligvis være mindre, da kameraene bruker en del strøm når de slås av og på. Opptak med annen oppløsning og/eller bildefrekvens kan også påvirke batteritiden.

Noe voldsomt utseende

Virb XE er et stort actionkamera som ikke trenger ekstra beskyttelseshus for å være vanntett. Til gjengjeld er det omtrent like stort som GoPro Hero4 Black er med beskyttelseshus. Sånn sett kan man si at actionkameraet egentlig kommer i et beskyttelseshus som ikke kan tas av. Det er tykkere og bredere enn Hero4 Black med hus, men noe lavere og omtrent like tungt (eller lett, alt etter hvordan du ser på det).

Bak fronten finner vi både batteriet og minnekortet. Til høyre for objektivet kan man sette inn en spesiell type antidugg-pute hvis du får problemer med kondens.
Kristoffer Møllevik
Ladekontaken på siden.
Kristoffer Møllevik

En solid låsearm på siden åpner hele fronten, og bak frontdekselet får vi tilgang til minnekortet og det utskiftbare batteriet. Mulige svake punkter som en micro-USB-port eller en liten HDMI-inngang har Garmin droppet helt, til fordel for sin egen USB-kabel med ytre tilkoblingspunkter.

I tillegg til at dette er et mildt sagt solid alternativ, betyr det også at det ikke er noen små luker som kan falle av og ødelegge for «vanntettheten». Ulempen er at du alltid må ha med en egen ladekabel for kameraet og at den tar større plass en en liten micro-USB-kabel.

Svært brukervennlig

Selv om GoPro og Sony har høyere bitrate og bildefrekvens på sine modeller, burde de virkelig finne frem notisblokka og se hvordan Garmin har satt opp betjeningen og menyene med Virb XE; det er nemlig det mest brukervennlige actionkameraet vi har testet til nå.

Kameraet er det mest brukervennlige vi har testet til nå.
Kristoffer Møllevik

På toppen av kameraet finner vi tre tydelig merkede knapper, alle med dobbeltfunksjon. «Power»- og «Menu»-knappen fungerer også som navigasjonsknapper til menyene og «OK»-knappen har dobbeltfunksjon som stillbildeknapp. I tillegg har kameraet en skyvebryter som slår på kameraet og starter opptak samtidig. Denne er stor nok til at vi enkelt kan starte og stoppe opptak med hansker eller votter på. En liten skjerm på omtrent 2 ganger 2 centimenter viser deg innstillingene dine.

Menyene er oversiktlige og det er lett å finne frem i dem.
Kristoffer Møllevik

Menyene er satt opp i et oversiktlig listesystem og svært enkle å navigere i. Oppsettet er nokså intuitivt, i alle fall for de som har sett en slik kamerameny tidligere, og vi finner raskt og problemfritt frem til de innstillingene vi trenger. Skriften er også mye enklere å lese enn den på GoPro Hero4 Black, til stor glede for oss langsynte.

Flere av Garmins smartklokker kan kobles til Virb, slik at du kan bruke dem som fjernkontroll for å starte eller stoppe opptak. Du kan også legge til andre sensorer via menyen på kameraet, for eksempel pulsmåler eller temperatursensor. Dette gjøres svært enkelt ved at du ber Virb XE søke etter akkurat den sensortypen du ber om, eller søke etter alle kompatible som måtte være i nærheten. Vi har bare forsøkt oss på dette på kontoret, da fungerte det helt utmerket og kameraet gjorde nesten alt selv. Hvordan det er hvis du gjør det på startstreken til Birkebeinerrittet – med potensielt ørten andre Garmin-oppkoblede deltakere rundt deg – vet vi ikke, men vi tenker at det lureste og enkleste sikkert er å ha satt sensorene opp på forhånd.

God app, men treg tilkobling

Å si at det er enkelt å koble Virb XE til telefonen vil være å overdrive. Vi måtte prøve og feile litt før vi fant ut av det, men du får veiledning av både kameraet og telefonen, så med en liten smule tålmodighet er det gjort på noen minutter. Inne i telefonappen får du grei oversikt over alle kamerainnstillingene, og du kan se videostrømmen fra kameraet, med lyd. Denne er ganske forsinket, og hakker en del når vi går rundt med kameraet, men fungerer helt fint til å for eksempel sjekke utsnittet idet du monterer kameraet på for eksempel hjelmen eller sykkelen.

Vi får tilgang til alle innstillingene via appen.
Skjermdump fra appen
Skjermdump fra appen

Proffinnstillingene er veldig fine å ha, og vi liker særlig muligheten for eksponeringskompensasjon (eller «eksponeringsavvik» som det heter i appen), og eksponeringslås. Den første er veldig fin for eksempel i skibakken, der mye lys snø kan få kameraet til å eksponere feil, slik at bildet blir for mørkt. Den andre er nok til mer spesielle behov, men kan for eksempel sørge for at kameraet ikke gjør bildet lysere i en tunell, slik at alt blir for lyst i et sekund eller to når du kommer ut av tunellen. Men ja, det blir nok for særlig spesielle behov, og vi ser ikke for oss at den blir mye brukt. Men hvis behovet er der, er det jo kjekt å ha muligheten.

Via appen kan du også se gjennom videoklippene og bildene som ligger i kameraet. Du kan grovredigere videoklippene med å endre start- og sluttpunkt, legge til musikk fra telefonen, endre avspillingshastigheten, og velge blant flere grafikkmaler for å legge sensordata oppå videoen. Når det er gjort kan du laste videoene over på telefonen din, noe som er kjempefint hvis du vil dele dem der og da, enten det er på Facebook, eller de skal sendes til en oppdragsgiver.

Garmin VIRB XE
8
Meget bra
8
Meget bra
sitatDe beste og viktigste egenskapene samlet i én pakke.

Fordeler

 • +
  God bildekvalitet
 • +
  Svært brukervennlig
 • +
  GPS og andre sensorer kan legge informasjon på videoen, som fartsdata og puls
 • +
  God app og greit redigeringsprogram
 • +
  Stort økosystem av tilbehør
 • +
  Kan brukes med tilbehør fra GoPro
 • +
  Utskiftbart batteri
 • +
  Profesjonelle innstillinger, som ISO-grense
 • +
  Garmin smartklokke kan brukes som fjernkontroll
 • +
  Vanntett uten ekstra hus
 • +
  Forholdsvis lite tønnefortegning (fish-eye)

Ting å tenke på

 • Middelmådig batteritid
 • Lav bitrate
 • Kan ikke filme 4K
 • Maks 60 fps i full HD
annonse
Garmin Virb XEI samarbeid med vår kommersielle partnerPrisjakt.no

Videokvalitet og konklusjon

Enkelt redigeringsprogram

For å få tilgang til sensordataene i kameraet må du enten nøye deg med den enkle redigeringen i telefon-appen, eller importere filmklippene fra kameraet til datamaskinen via Garmins redigeringsprogram «VIRB Edit». Programmet er enkelt i bruk, men egner seg også bare til grov redigering.

Det kan være ting som å ta vekk litt i starten og slutten av et klipp, sette sammen flere klipp til en kortere film, justere volumet opp eller ned, legge til tekst og/eller musikk. Det er ikke noe Premiere Pro eller Final Cut, men fungerer altså helt greit til helt enkle oppgaver.

Skjermdump
Det er enkelt å legge på for eksempel fartsdata med redigeringsprogrammet.
Skjermdump

En ting vi liker veldig godt med programmet, er alle grafikkmalene for ulike typer data. Vi kan velge mellom kategoriene «General», «Adventure», «Automotive», «Aviation», «Cycling» og «Marine», og får da et ulikt utvalg av data og instrumenter som passer til de ulike kategoriene. Vi kan også flytte om på instrumentene, så hvis vi ikke vil ha fartsmåleren til venstre i bildet, kan vi bare dra den til et annet sted. Eller bytte den ut, via «Gauges»-fanen som du kan se på bildet til høyre får vi alle enkeltmålerne, slik at vi kan sette dem sammen som vi vil. Det er også veldig enkelt å endre på fargene til målerne, innenfor de fargevalgene vi får av programmet (26 farger, sort, hvitt og tre gråtoner).

Vi vet ikke om det er mulig å få disse dataene inn i et mer avansert redigeringsprogram som Adobe Premiere Pro eller Final Cut. Et kjapt Google-søk avslørte det i alle fall ikke. Den enkleste måten å jobbe rundt dette på er å eksportere klippene du vil ha grafikk på fra VIRB Edit, og importere de filmene inn i det andre redigeringsprogrammet for å slå dem sammen der.

Fungerer med GoPro-tilbehør

Virb XE kan bruke tilbehør fra GoPro.
Kristoffer Møllevik

Virb XE er jo ikke Garmins første actionkamera, og de har et greit utvalg av ulike fester i sitt eget økosystem. Det er ting som stropper for å montere kameraet på hodet, brystet, rundt håndleddet, sugekopper for bilder, flytelement hvis kameraet går i vannet, hundesele med feste og så videre. I motsetning til mange andre produsenter der kameraet klemmes på plass i festet med et plastklipps, festes Garmin Virb XE med en arm som vi må vri slik at kameraet låses i et spor. Denne sitter godt, og er enklere å få løs igjen enn for eksempel GoPros klemmer.

Men en ting vi liker godt med Virb XE, er at kameraet fungerer med tilbehør fra GoPro. Dette er kjempefint hvis du har GoPro-tilbehør fra før av, eller for eksempel har en venn med GoPro, slik at dere kan låne ekstrautstyr av hverandre. Det finnes også mye mer tredjepartstilbehør til GoPro som vi altså kan bruke til Virb, som for eksempel Ocams «Zipmount», som ganske enkelt gjør det enkelt å kjapt feste actionkameraet med plaststrips.

Bildekvalitet

Som forventet ut fra kameraets spesifikasjoner, er ikke bildekvaliteten på høyde med toppmodellene fra Sony og GoPro, og det er den lavere bitraten som synes best. I sammenligningsbildet under kan du se Virb XE til venstre og GoPro Hero4 Black til høyre, og selv uten å forstørre det til full oppløsning er det lett å se at GoPro har noen hakk bedre bilde her.

Bildet til venstre er fra Garmin Virb XE, bildet til høyre er fra GoPro Hero4 Black.
Kristoffer Møllevik

Dette er bilder tatt under dårlige lysforhold, og alle actionkameraene vi kjenner til sliter i mørket. Sånn sett er det kanskje mer riktig å si at GoPro er det minst dårlige, som å si at det er det beste. Men det er også ganske lett å se forskjell i dagslys. Se for eksempel på gresset rundt hundens poter i bildet under.

Garmin Virb XE til venstre og GoPro Hero4 Black til høyre
Kristoffer Møllevik

Det er enkelt å se disse ulikhetene når vi ser dem side om side på stillbilder, men når vi spiller av videoen er det langt fra like tydelig. Det er fortsatt mulig å se det, i alle fall hvis du ser etter det, men for å være helt ærlige legger vi lite merke til det på bilder med litt bevegelse i. Og det er det jo ofte med et actionkamera. Du kan jo sjekke ut sammenligningsvideoen litt lengre ned i saken for å se hvor godt du ser forskjell selv.

10 - Garmin
10 - GoPro

Ellers klarer kameraet seg fint; treffer bra på hvitbalansen, og takler ulikheter mellom lys og skygge på høyde med GoPros toppmodell. Vi hadde ønsket oss litt sterkere og litt varmere farger (se bildesammenligning til høyre), men det er ikke mer enn at det kan hentes inn i redigeringen.

Selv om kameraet har et fast vidvinkelobjektiv, som alle andre actionkameraer vi vet om, er fish-eye-effekten mye mindre på Garmin Virb XE enn hos de andre konkurrentene. Linjene i bildet er rettere, og det er mye penere under panorering, noe som er lett å se i videoen under. Som du kan se i sammenligningsbildet til høyre er synsvinkelen litt mindre enn hos for eksempel GoPro, men vi foretrekker i grunn det fremfor GoPros buede linjer.

Siden kameraet er vanntett uten ekstra hus, er lyden betydelig bedre enn GoPro når det er pakket inn i sitt vanntette kamerahus, noe som er veldig enkelt å høre i videoen under.

Denne videoen inneholder bilder tatt i dagslys. Sjekk ut denne lenken for video tatt på kvelden.

Konklusjon

Garmin Virb XE er det mest brukervennlige actionkameraet vi har testet til nå. Da skal det sies at brukervennligheten har vært mer eller mindre forferdelig hos de andre vi har testet, så det skal ikke mye til. GoPro fikk skryt for å ha forbedret seg med Hero4 Black, men med tre halvgodt merkede knapper krever det litt tilvenning. Sony har kanskje bedre merkede knapper i sine modeller, men menyene er fryktelig tunge å navigere i. Og vi vil helst ikke tenke på AEEs MagiCam S70 First Decent by Terje Haakonsen.

For å starte videoopptak dytter du bryteren med den røde prikken frem. Med knappen i midten kan du ta stillbilder samtidig som kameraet filmer.
Kristoffer Møllevik

Poenget er i alle fall at det ikke skal mye til for å bli best på et felt der ingen andre kan beskrives som gode. Eddie the Eagle var for eksempel Englands beste skihopper i sin tid...Men uansett, Virb XEs betjening er ikke best fordi den er minst dårlig; vi synes faktisk helt oppriktig at den er bra. Knappene på kameraet er tydelig merket, også for dobbeltfunksjoner. Menyene er lettfattelige, oversiktlige og enkle å navigere i, og teksten er lett å lese.

Det er dessuten et stort pluss at det er så lett å starte opptak uten å slå på kameraet først, med en bryter du skyver frem, slik at du faktisk kan kjenne hvis du har gjort det riktig. Dette er veldig fint hvis du har kameraet et sted du ikke ser det, som for eksempel en hjelm. Du trenger ikke høre etter noe pip, du trenger ikke se etter noe lys, hvis bryteren er fremme, er kameraet i opptak.

Som vi var inne på i starten av artikkelen, ligger mye av appellen til Virb XE i dataene du kan få sammen med videoen din, som fart, posisjon i løypa, puls og mye mer. Og ja, vi er enige med Garmin, det kan bli bedre historier hvis du har mer å fortelle; i alle fall hvis du gjør det riktig. Pulsdata på videoen kan være kjempegøy hvis du skal filme deg selv når du hopper i strikk, og fartsdata på videoen kan være veldig interessant hvis du kjører alpint, eller skal filme et sykkelritt eller lignende. Det gir deg muligheten til å utvide historiene du vil fortelle, men det kan også rett og slett bare være interessant å vite hvor fort deg gikk når du greide å holde den perfekte svingen. For eksempel.

Det at kameraet kan brukes sammen med tilbehør fra GoPro er også en kjempefordel. Garmin har det meste av standard-typen, men skulle det dukke opp noen spesielle behov finnes det flere alternativer i GoPros økosystem.

Hvis vi skal trekke frem noe negativt med kameraet må det være at batteritiden er laber, og på vår batteritest klokker den inn omtrent likt som GoPro Hero4 Black. Et ekstra batteri koster heldigvis ikke mer enn et par hundrelapper, og kan være vel verdt investeringen. Vi er blitt vante til å bruke actionkameraer uten skjerm (trikset er ofte å peke det litt lengre ned enn du tror, sikt på brystet ditt når du filmer deg selv), men det hadde vært fint å kunne montere det som ekstrautstyr, slik som vi kan med GoPros toppmodell. At videokvaliteten er svakere enn toppmodellene fra GoPro og Sony kan vi leve godt med, det synes godt på pausebildene, men når vi spiller av videoen legger vi ikke merke til forskjellen så godt at vi synes det har noe å si. Da synes vi det er en større fordel at vi får litt mindre fish-eye effekt, og bedre lyd i vanntett stand. Men som sagt, se videoen lengre opp i saken og døm selv.

Kort oppsummert: Vi liker Garmin Virb XE.
Kristoffer Møllevik

GoPro Hero4 Silver er et alternativ i samme prisklasse for deg som vil ha et kamera med skjerm, mens GoPro Hero4 Session er blitt betraktelig billigere hvis du er på jakt etter et kompakt, vanntett kamera som er enkelt i bruk (men kanskje litt for enkelt). Skal du ha best mulig videokvalitet, og 4K-oppløsning eller framerate høyere enn 50/60 fps er viktig for deg, er det Sony X1000V og GoPro Hero4 Black som gjelder (i den rekkefølgen), og med Sonyen får du også GPS- og fartsdata til videoene dine.

Men hvis du skal ha en veldig god totalpakke ville vi gått for Garmin Virb XE, for her får du faktisk det beste egenskapene samlet i én pakke.

4K er kanskje oppskrytt uansett,
bare se hvordan det gikk i vår blindtest »

Garmin VIRB XE
8
Meget bra
8
Meget bra
sitatDe beste og viktigste egenskapene samlet i én pakke.

Fordeler

 • +
  God bildekvalitet
 • +
  Svært brukervennlig
 • +
  GPS og andre sensorer kan legge informasjon på videoen, som fartsdata og puls
 • +
  God app og greit redigeringsprogram
 • +
  Stort økosystem av tilbehør
 • +
  Kan brukes med tilbehør fra GoPro
 • +
  Utskiftbart batteri
 • +
  Profesjonelle innstillinger, som ISO-grense
 • +
  Garmin smartklokke kan brukes som fjernkontroll
 • +
  Vanntett uten ekstra hus
 • +
  Forholdsvis lite tønnefortegning (fish-eye)

Ting å tenke på

 • Middelmådig batteritid
 • Lav bitrate
 • Kan ikke filme 4K
 • Maks 60 fps i full HD
annonse
Garmin Virb XEI samarbeid med vår kommersielle partnerPrisjakt.no
annonse