Til hovedinnhold
Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

TestHuawei Ascend P7

Denne telefonen er et røverkjøp

Ingen av konkurrentene gir deg mer Android for pengene.

Design, skjerm og menyer

Tynn, lett og lekker, med god skjerm og krefter nok til det aller meste – Huawei Ascend P7 er billigmobilen som tar opp kampen med de ypperste mobilene på markedet.

Det finnes mobiler med enda høyere skjermoppløsning, mer minne og raskere prosessorer. Men hvor mye er du villig til å betale for det lille ekstra som du antakelig aldri vil trenge?

Deilig skjerm

Huawei Ascend P7 oppleves som rask i bruk. Den har en skjerm med full-HD-oppløsning, den har LTE (4G), og den har firekjerneprosessor. Den støtter det meste av mobilteknologi, og fremstår som like luksuriøs som noen mobiltelefon. Men den er billig, og det står Huawei på den. Det er antakelig nok til at mange går glipp av denne godbiten.

Skjermen måler fem tommer, og har altså like mange piksler som en standard flatskjerm-TV (1080 x 1920). Med pikseltetthet på hele 441 ppi er skjermen sylskarp. De kunne sågar redusert antallet piksler ytterligere uten at du ville vært i stand til å se det. Skjermen er jevnt over svært god, men kunne vært litt mer lyssterk for utendørsbruk om sommeren. Det samme kan for øvrig sies om de aller fleste mobilskjermer – Ascend P7 er ikke dårligere enn gjennomsnittet på dette området.

Svakhet i rammen

Sannelig klarte vi å bøye hele telefonen. Men det var bare å bøye den tilbake.

Ascend P7 likner på sin forgjenger P6, med en ramme i metall, og buet bunn. Med glass både fremme og bak, og tynne plastbånd som skiller antenne-elementene i rammen, har Ascend P7 noen fellestrekk med iPhone. Den har ingen fysiske taster på fronten, og skjermen går nesten helt ut til kanten på telefonen. Når Ascend P7 i tillegg bare er 6,5 millimeter tykk, skaper den et inntrykk av kvalitet og luksus.

Men selv om rammen er i metall, har telefonen et svakt punkt i rammen. Rundt starttasten er rammen svært tynn, og dermed ikke veldig sterk. Etter å ha gått med telefonen i lomma en stund, oppdaget vi at rammen var blitt bøyd nettopp her. Men glasset i telefonen sprakk ikke, og vi klarte faktisk å bøye rammen tilbake uten at noe ble ødelagt. Glasset, som du finner både foran og bak på telefonen, er Corning Gorilla Glass 3.

Vi var godt fornøyd med forgjengeren Ascend P6. Med Ascend P7 forsterker Huawei det gode inntrykket ytterligere. Det er ikke noe ved denne telefonen som minner om fordums kjipe Kina-mobiler. Telefonen er godt sammenskrudd, materialvalget er utsøkt, og designen er god.

Da gjenstår bare spørsmålet om hvordan telefonen er i bruk.

Gode menyer med mye ekstra

Vi liker at du har snarveier du kan hente fra bunnen av skjermen.Foto: Espen Irwing Swang, Amobil.no

Menyene er litt annerledes enn det vi er vant til fra produsenter som Samsung, Sony eller HTC. Huawei har valgt å bygge videre på sitt eget Emotion UI, nå i versjon 2.3. Det spesielle med dette brukergrensesnittet er at det mangler en egen applikasjonsmeny. Her ligger alt på hjemmeskjermene, og du får en flatere menystruktur.

Som før kan du velge mellom flere temaer for disse hjemesidene. Bytter du tema kan du oppleve at du kanskje må lete etter enkelte av appene du pleier å bruke. Appene er der fremdeles, men ikonene kan se ganske annerledes ut om du bytter tema.

Det er imidlertid ikke mulig å velge et tema som gjør telefonen mer lik Googles originalgrensesnitt. Ellers har telefonen bevegelseskontroll som lar deg dempe lyden og besvare anrop ved å løfte telefonen til øret. Du kan slå av lyden på telefonen ved å vende den, og du kan legge til en såkalt sveveknapp. Dette er et punkt du kan trykke på for å få opp en hurtigmeny med snarveier til forskjellige apper og funksjoner.

Ikonene kan enkelt samles i grupper. Disse gruppene er det Huawei som har samlet.

Fra menyene kan du også aktivere en funksjon som gjør at du kan betjene telefonen med hansker på. Men dette er ikke bare en fordel. Det betyr også at du igjen kan begynne å lommeringe kontaktene i telefonen din, en aktivitet som mer eller mindre forsvant sammen med de gamle T9-tastaturene.

Telefonen har også funksjonene «Vipp for å flytte ikoner og widgeter» og «Rist for å omorganisere». Det gjør det mulig å stokke på ikonene ved å riste telefonen når du er i redigeringsmodus for startsiden.

Teknologi og funksjoner

Telefonen har en litt annerledes brikke enn toppmodellene til konkurrentene. Huawei satser på en HiSilicon Kirin 910T-brikke med en firekjernet Cortex A9-prosessor som er klokket til 1,8 GHz. Denne jobber sammen med en Mali-450MP4, som tar seg av grafikken. MP4 betyr at grafikkbrikken kjører flere samtidige prosesser (Multi Processing), og at den har 4 kjerner.

Kjører fint, men ingen råtass

Maskinvaren er ikke den aller ypperste på markedet i dag, men Ascend P7 er likevel en rask telefon. Den har ingen problemer med å kjøre flere applikasjoner samtidig, og vi har ikke opplevd at den henger seg opp eller blir treg. Det finnes kjappere mobiler, men hastigheten på Ascend P7 er helt akseptabel.

Telefonen er angivelig den tynneste med 4G i verden. Det er en tittel den i så fall deler med Sony Xperia Z Ultra, som er en brettmobil. Forskjellen er at Ultra har god plass til batteri, det har ikke Ascend P7. Den har likevel et 2500 MAh-batteri, 25 prosent mer du fikk i P6. Strømstyringen er god, og ved alminnelig bruk varer telefonen rundt halvannet døgn.

Rask 4G – om operatøren tillater

Huawei Ascend P7 har fått den LTE-støtten vi savnet i P6. Det betyr at den fungerer med 4G-teknologien vi bruker i Norge og de fleste andre land der 4G er bygget ut. Ettersom Huawei ikke bare bygger mobiltelefoner, men også har levert 4G-nettene i Norge, er telefonen i stand til å utnytte de raskeste nettene med nedlastingshastigheter opp til 150 Mbps.

Det er riktig nok en høyst teoretisk øvelse. I praksis vil du de fleste steder ikke oppleve 4G som vesentlig raskere enn 3G, enten som følge av at abonnementet ditt ikke tillater høye hastigheter, eller fordi kapasiteten der du befinner deg er begrenset.

Les også: Amobils store test av mobilt bredbånd

Huavei Ascend P7 er en tynn og lett mobiltelefon.Foto: Espen Irwing Swang, Amobil.no

Spekket med teknologi

Huawei har all den teknologi du kan forvente i en toppmodell, som NFC, Bluetooth 4.0 med støtte for lavenergi (LE), USB On the go, Wi-Fi a/b/g/n, dual band, Wi-Fi Direct, og DLNA. I likhet med de aller fleste smartmobiler kan du bruke den som hotspot, og dele 3G/4G-tilgangen med andre enheter som har trådløst nett.

FM-radio er på plass, og selvfølgelig A-GPS med GLONASS for rask og nøyaktig posisjonering. I tillegg kommer digitalt kompass, og de obligatoriske sensorene som vet om telefonen din akselerer eller snus og vendes på.

Kartløsningen er Googles egen, og fungerer utmerket til navigasjon.

Bra samtalelyd

Du kan fjerne unødvendig rask for å gi mobilen bedre ytelse.Foto: Espen Irwing Swang, Amobil.no

Lyden ved samtaler er god, og telefonen har aktiv støykansellering for bruk i støyende omgivelser. Støykanselleringen fungerer til et visst punkt, men er du helikopterpilot må det kraftigere lut til. I så sterk støy vil du uansett ha problemer med å høre hva samtalepartneren sier.

Den store skjermen og det gode brukergrensesnittet med enkle innstillingsmenyer sørger for at du lett kan gjøre deg nytte av de mange mulighetene telefonen gir.

Fin ryddefunksjon

Telefonen har en del spesielle apper, som «Telefonbehandling», der du kan gjøre en rekke smarte grep. Blant annet kan du gjøre telefonen raskere ved å lukke apper du ikke trenger å ha kjørende i bakgrunnen. Her er også en funksjon for tømming av buffere, komprimering av store filer, og fjerning av apper du ikke har bruk for. Telefonen lister opp apper du bruker lite, og lar deg slette dem fra telefonen på en rask og enkel måte. Men appene som følger med telefonen får du ikke slettet.

I tillegg lar denne appen deg svarteliste telefonnumre du ikke ønsker å få henvendelser fra, du kan sette opp ikke forstyrr-tjeneste, så telefonen ikke ringer om natten, og du kan velge om spesielle telefonnumre skal kunne nå deg selv om funksjonen er aktivert.

Du kan også bestemme hvilke apper som skal få tilgang til Internett, og hvilke som skal få sende deg varsler. I tillegg kan du ta en kryptert sikkerhetskopi og lagre denne lokalt, eller på skytjenesten Bitcasa.

Samler apper i grupper

Apper kan samles i grupper, som her. Dette er en gruppe som er ferdig organisert i telefonen når du tar den i bruk.Foto: Espen Irwing Swang, Amobil.no

Ettersom det ikke er noen undermeny for applikasjoner på Ascend P7, samles en del apper i grupper. En slik gruppe blir liggende på startskjermen som et gruppeikon, og fungerer i praksis som når du åpner applikasjonsmenyen på en annen Android-mobil. Forskjellen er at det bare er programmene i denne gruppen du får tilgang til. I utgangspunktet er verktøy samlet under ett ikon, som samler ikonene for lommelykt, vær, kalkulator, lydopptak, radio, notater, sikkerhetskopiering og noen verktøy til.

Ellers er det en egen gruppe kalt «mest populære», og en som heter «games». Spill og underholdningsfunksjoner kommer vi tilbake til på neste side.

Office fra Polaris

Office-løsningen i telefonen er det Polaris som har levert. Dette er en av de beste Office-pakkene for Android, og lar deg opprette og redigere Office-dokunenter. Polaris kaller programmene sine for Document, Sheet og Slide, og dette tilsvarer Word for tekstbehandling, Excel for regneark, og PowerPoint for presentasjoner. I tillegg kan du åpne PDF-filer, og skrive .txt-dokumenter.

Løsningen krever ikke at du tegner noe abonnement, men kan brukes rett ut av esken. Versjonen i telefonen har ikke støtte for lagring av dokumenter direkte i Google Drive, EverNote eller Dropbox. Den har heller ikke stavekontroll.

Ellers har telefonen en grei filutforsker som lar deg lete opp innhold du har lagret på mobilen eller på minnekort. Men den søker ikke på skytjenester. Om du bruker slike vil vi anbefale at du laster ned en app som gir deg tilgang også til eksterne filer.

Sveveknapp med snarveier

En ny funksjon i Huawei Ascend P7 er «sveveknapp». Dette er en funksjon du aktiverer i innstillingene (eller rett fra varslingspanelet), og som gir deg en transparent knapp på skjermen. Knappen kan du plassere hvor du vil langs sidene på skjermen.

Ved å berøre knappen får du opp et hjul med menyvalg for smarte funksjoner som notater, du kan stenge alle apper på en gang ved å trykke på et symbol som ser ut som en malerkost, eller du kan hente opp miniprogrammer som legger seg over skjermbildet. Slik kan du kjapt åpne kalkulatoren, skrive et notat, sende en melding, eller aktivere musikkspilleren i et eget lite vindu.

Ascend P7 oppleves som langt raskere enn det ytelsestestene tilsier.Foto: Espen Irwing Swang, Amobil.no

Bug i kontaksynkroniseringen?

Telefonen kan synkroniseres med ulike e-post- og kalendertjenester. Vi synkroniserer alle våre testmobiler mot en Exchange-konto, og det gikk fint også her. Du får synkronisert kontakter, avtaler og e-post. Men av en eller annen grunn klarer ikke telefonen å knytte Exchange-kontaktene til meldingsboksen, slik at du kan se hvem som har sendt melding. Her kan du se kontakter du har lagret i telefonen, men ikke i Exchange.

Underholdning

Vi har allerede konkludert med at telefonen har en god skjerm og bra med krefter. Forholdene burde dermed ligge godt til rette for at den også er god til tjenester som film, TV og spill.

Svært god til film

Forgjengeren, P6, hadde god formatstøtte, men ble trukket litt for at filmspilleren manglet enkelte valgmuligheter.

Dette er blitt noe bedre. Det er fremdeles ikke en egen videoapp, ut over den som leveres med Google (Play Filmer). Men med Android 4.4.2 spiller Play Filmer i fullskjerm, uten at menytaster stjeler en del av plassen. Du kan fremdeles ikke kjøre videobildet flytende, eller zoome i bildet for å redusere svarte striper ved avspilling av filmer som ikke er i samme format som skjermen (16:9).

Antakelsen om at skjermen er fin å se video på viste seg også å holde stikk. Her kan du se filmer i full HD uten å miste så mye som en piksel. Fargene er gode, og filmer i full HD glir jevnt og pent over skjermen. Den gode formatstøtten sørger for at de aller fleste filmer kan kjøres uten at det er behov for konvertering.

Vil du ha en videospiller med flere valgmuligheter kan du laste det ned fra Google Play.

Film på mobilen? Ikke noe problem med Ascend P7.Foto: Espen Irwing Swang, Amobil.no

Begrenset minne

Telefonen støtter minnekort opp til 32 GB, og dermed skulle det være plass nok til flere episoder av favorittserien din, i tillegg til andre ting du måtte ha på minnekortet.

Vi hadde likevel helst sett at den også støttet større kort, men setter du inn et 64GB minnekort gir telefonen bare beskjed om at kortet er blankt, og du får ikke brukt det til noe.

Kommer med to musikkspillere

Ett klikk, og favorittmusikken kan settes som ringetone.Foto: Espen Irwing Swang, Amobil.no

Telefonen har to musikkspillere. Den ene er Googles standardspiller, som er grei å bruke om du også bruker Googles strømmetjeneste Play Musikk. Ellers er Huaweis spiller mer innholdsrik. Den kan sortere bort små lydfiler så du slipper at ringetoner dukker opp i spillelistene dine, og du kan velge ulike effekter som også kan bidra til å øke volumet på telefonen.

Du kan overstyre volumbegrensningen som skal hindre at du pådrar deg hørselsskader, men selv om du velger å gå over denne og sette volumet til maks, er volumet ikke avskrekkende. Noen ganger skulle vi faktisk ønske at vi kunne sette det enda høyere, selv om ørelegen din antakelig vil mene at dette er høyt nok og vel så det. Hvor høy lyden blir vil også avhenge av hvilke øreplugger eller hodesett du kobler til.

Du kan spille av musikken din etter hvilke mapper filene ligger i, noe som gjør at du står friere til å organisere musikken slik du selv ønsker. Mapper kan brukes for å holde orden på lydbøker, for å samle albumene til favoritt-artisten, eller om du vil gruppere musikken etter genre.

Du kan fremdeles søke på artist eller låt, og bygge dine egne spillelister på tvers av mappestrukturen.

Du får raskt tilgang til musikkspilleren ved å trekke ned varslingspanelet. Her merket vi oss at det var dumt å velge et tema med lys bakgrunn, ettersom det gjør det nesten umulig å se symbolene du må trykke på for å styre musikken.

Kommer med fire spill

Ascend P7 har ingen problemer med spillene vi har testet. På enkelte spill kommer menytastene med, som her. I andre blir de skjult så du kan spille over hele skjermen.Foto: Espen Irwing Swang, Amobil.no

Ascend P7 har ingen problemer med å spille spillene som hakket litt på Ascend P6. Huawei har også lagt inn en egen spillbutikk fra Gameloft, der du får tilgang til mer eller mindre avanserte spill. Noen av dem må du betale litt for, men flere er gratis. Telefonen kommer også med fire spill ferdig installert. Dette er ikke lenger vanlig, men Huawei velger å gjøre det likevel.

De forhåndsinstallerte spillene er ikke veldig avanserte, og tre av de fire er nok primært for den yngre garde. Det fjerde, Spiderman, er et arkadespill med litt mer fart og litt færre søte figurer.

Mange kamerafunksjoner

Kameraet tar brukbare bilder med 13 megapiksler oppløsning. En liten diode gir deg hjelp til å knipse i mørke omgivelser, men fotolampen er svak, og har kort rekkevidde.

Du kan starte kameraet fra låseskjermen ved å trekke kamerasymbolet oppover. Men det tar noen sekunder før Ascend P7 er klar til å knipse – litt lenger tid enn du vil sette pris på i situasjoner der du må trekke raskt for å fange motivet.

Kameraet byr på flere muligheter. Her har vi satt «skjønnhetsnivå» til 5. Det hjalp ikke å sette det til 10 heller.Foto: Espen Irwing Swang, Amobil.no

Brukergrensesnittet er ganske ordinært. Du har en stor knapp å trykke på for å ta bilder, og en litt mindre knapp til video. I tillegg kan du gjøre en rekke manuelle innstillinger, eller velge funksjonen «smart», som automatisk velger det telefonen mener er de optimale innstillingene i forhold til lys, avstand osv.

Her er også noen filtre du kan leke med, for eksempel om du ønsker bilder i sort/hvitt, sepia, eller med ekstra fargemetning. I tillegg kan du velge om du vil at bildene skal kunne knipses ved berøring av skjermen, om telefonen skal knipse når den registrerer smil, og om den skal lagre posisjonen bildet er tatt i (GPS-posisjon). Kameraet har også en funksjon som heter «gjør vakker», men vi fikk den ikke til å fungere på våre «selfies».

Ingen mobil tar selfies med høyere oppløsning enn Huawei Ascend P7. Men husk at kameraet har vidvinkellinse. De færreste av oss blir vakrere av å komme for nær denne linsen.Foto: Espen Irwing Swang, Amobil.no

Bildene du knipser finner du igjen i galleriet på telefonen, og du kan også finne dem på nett, dersom du har satt opp en skykonto å laste bildene dine til. Bruker du for eksempel Dropbox, kan bilder du tar bli lagret automatisk på denne kontoen. Slik unngår du å miste bilder om det skjer noe med telefonen din.

Videokameraet leverer også helt på det jevne, med Full-HD (1080p) som beste oppløsning.

Verdens beste «selfies»-kamera

Det mest imponerende med kameradelen på Huawei Ascend P7 er frontkameraet. Dette tar bilder med hele 8 megapiksler oppløsning, en kraftig forbedring sammenliknet med andre smartmobiler. Det har også vidvinkelobjektiv, så det blir lettere å få flere med på bildene. Selvutløser er satt på som standard, slik at du får et par sekunder på deg fra du trykker på utløseren til bildet blir tatt.

Bildene er enkle å dele, og telefonen har en svært god app for etterbehandling. Her kan du endre utsnitt og gjøre en hel del ulike justeringer, for eksempel om du vil gjøre bildene dine litt lysere, endre fargetemperatur, eller øke kontrasten.

Her kan du se noen av bildene vi tok med Huawei Ascend P7:

Konklusjon

Ser du etter en mobiltelfon som har alt, samtidig som den har en fornuftig pris, er Huawei Ascend P7 en mobiltelefon vi trygt kan anbefale. Designen er lekker, med ramme i metall og herdet Gorilla Glass 3 både på front og bakside.

Telefonen kommer med Polaris 4.0.Foto: Espen Irwing Swang, Amobil.no

Smartere menyer

Menyene er enkle, samtidig som telefonen har flere smarte funksjoner. Her er blant annet en sveveknapp som gjør det mulig å hente enkle applikasjoner i en fei, og et snarveifelt du kan trekke opp fra bunnen av skjermen.

Huavei Ascend P7 kan også betjenes med hansker på om vinteren. Du kan besvare anrop bare ved å løfte telefonen til øret, og du kan dempe lyden raskt ved å vende telefonen opp ned.

Ypperlig skjerm

Skjermen er en av de beste du får tak i, med 5 tommer full HD-oppløsning (1080p). Det gjør den ypperlig til alt fra lesing av liten skrift (som du enkelt kan gjøre større) til film, bilder og surfing på Internett.

Huawei Ascend P7 har fått 4G, og skal med sine 6,5 millimeter være den tynneste 4G-mobilen på markedet. Huawei har utnyttet plassen på telefonen godt, slik at telefonen virker kompakt, til tross for at den har en stor skjerm. En smal ramme og små felter over og under skjermen bidrar til dette. Telefonen er også en av de aller letteste smartmobilene i salg.

Takler kontorjobben

For proffbrukere finnes det meste her, fra muligheten til å kryptere backup, til å synkronisere avtalebok og jobbe med Office-dokumenter. Kalenderen er god, og det samme er e-postleseren. Men telefonen har ikke mulighet for at du kan sette opp flere brukere med separate kontoer.

Dermed er det ikke en telefon du låner bort til andre, dersom du har sensitiv informasjon på den.

Sterk på underholdning

Som underholdningsmobil leverer Huawei bra. Den har en god musikkspiller, selv om den nok ikke spiller like høyt som de heftigste musikkmobilene. Men brukergrensesnittet i musikkspilleren er godt, og gjør det enkelt å organisere musikk eller lydbøker så innholdet blir lett tilgjengelig.

Kameraet har teknologi fra Sony, og tar gode bilder med 13 megapiksler oppløsning. I tillegg kommer verdens beste selfies-kamera, som har vidvinkellinse og tar bilder med 8 megapiksler oppløsning.

– Opps, den bøyde seg!

Det meste med Huawei Ascen P7 er på høyde med det du finner i de dyreste mobilene. Men det er også et par punkter der det skorter litt. Under testen opplevde vi at vi bøyde hele telefonen (den gikk ikke i stykker), og når vi satte inn store minnekort (64 GB) fikk vi beskjed om at minnekortet var blankt. Grensen for minnekort er på 32 GB.

Telefonen har heller ikke IP-sertifisering som tilsier at den tåler fukt, noe enkelte konkurrenter legger stor vekt på.

Ja, vi klarte å bøye telefonen. Men den lot seg bøye tilbake uten å bli skadet.Foto: Espen Irwing Swang, Amobil.no

Lett å like

Vi mener Huawei har laget en rimelig, men ikke veldig billig, smartmobil som ikke ligger tilbake for konkurrentene når det kommer til opplevd bruk. Den hevder seg ikke særlig godt i rene ytelsestester, men likevel; Dette er rett og slett en fullgod toppmobil til en lavere pris.

Alternativer

Med en prislapp på omtrent 3400 kroner, er det mest naturlige alternativet til Ascend P7 den tidligere toppmodellen fra Samsung, Galaxy S4. Denne er bare litt dyrere og oppnår litt bedre resultater i ytelsestester. Samsungs alternativ er imidlertid forholdsvis mye tykkere, og bygget i plast i stedet for aluminium.

Også Sonys Xperia Z1 virker å være et godt alternativ til Ascend P7. Den har ikke like god skjerm, men som en ekstra bonus får du en vanntett telefon.

Hvis du ønsker deg en virkelig billig smarttelefon, kan Nokia Lumia 630 være et alternativ. Den koster bare 1300 kroner, og gir deg god skjerm, Window Phone, og kanskje den beste navigasjonsløsningen som er laget for mobiler.

Les også
Huawei P8: P8 har funksjoner du ikke har sett før
Les også
Vet du hva motoren i mobilen din heter?
Les også
Huawei slo Apple på safirglass
Les også
Huawei-sjef bekrefter telefon med safirglass
Les også
Enorm vekst for Huawei
Les også
Sony lanserer Xperia C3 med heftig frontkamera
Les også
Disse mobilene kan du glede deg til i juni
Les også
Lær deg å si «Huawei»
Les også
Treffsikkert fra Huawei
annonse