TestPanasonic TX-P50GT50Y

Dette er en helrå plasma-TV

Panasonic leverer knallgod bildekvalitet.

Design

Blant de bedre plasmamodellene til Panasonic finner vi TX-P50GT50Y. Denne modellen er den nærmeste slektningen til Panasonics flaggskip – TX-P50VT50Y.

Denne modellen har det samme panelet som toppmodellen, men en annen type filter foran skjermen, som igjen medfører at du har litt svakere kontrastforhold. Sett bort fra dette, så er det ikke mye som skiller de to TV-modellene.

Vår testmodell måler 50 tommer diagonalt. Syns du at dette er i største laget, finnes denne også i 42-tommers størrelse, og heter da TX-P42GT50Y.

Konservativ design

Panasonic har fått noen små ansiktsløftninger i forhold til forgjengeren TX-P50GT30Y, som vi testet i fjor.

Den har blitt litt slankere, foten har blitt frisket litt opp og aluminiums-listen som som sitter rundt den sorte rammen til TV-en har blitt litt mer framhevet.

Litt slankere ramme .Foto: Roy Arne Christiansen, Hardware.no

Designen følger det mer konservative løpet, og vil passe fint inn i de fleste hjem uten å skille seg alt for mye ut.

Skal vi trekke litt ned på noe av designen, er det at den sorte plastrammen, panelet og foten har en ganske blank overflate. Dette medfører at du får en del uønskede refleksjoner. Dette er er altså ikke en TV som passer best i lysere omgivelser med store vinduer.

Ny finish på foten.Foto: Roy Arne Christiansen, Hardware.no

I fjor hadde foten samme sorte overflate som rammen til TV-en, mens årets fot har fått en litt lysere grå overflate. En liten detalj som vi mener forbedrer litt helheten av designen.

Foten er dreibar, slik at du kan justere litt om du ikke sitter direkte foran den.

Bli med til neste side og les mer om brukervennligheten og tilkoblingene.