Til hovedinnhold

HTC Desire Z

HTC Desire Z

Testresultater

Stor og god skjerm, Android 2.2, qwerty med norske taster, trådløs ruter-funksjon, HTC Sense.
Stor, tung og dyr.0

(Mobilen.no) HTC Desire Z er en stor og tung mobiltelefon. Ikke er den veldig sexy å se på heller. Likevel er dette en mobiltelefon som får det til å krible i fingrene våre.
Den 3,7 tommer store og høyoppløste Super-LCD-skjermen er rett og slett svært god. Og når du skyver skjermen til side dukker det opp et qwerty-tastatur med taster det faktisk er mulig å skrive på.

Proft for de proffe

Men det er når du tar telefonen i bruk og oppdager hvordan HTC har integrert telefonbok, sosiale nettsteder og andre tjenester at HTC Desire Z virkelig viser sin styrke. For profesjonelle brukere er det kanskje vel så viktig at den har en god e-postleser og en fullversjon av QuickOffice som lar deg opprette, lese og redigere dokumenter i de vanligste Office-formatene.
Kameraet kan ta bilder med 5 megapiksler oppløsning, noe den gjør på en helt utmerket måte. Den kan filme i HD også, om enn ikke like så utmerket.
Dette er en mobiltelefon med operativsystemet Android 2.2. Den har GPS, navigasjon, Wi-Fi, lynrask mobilt internett og den kan kobles trådløst til storskjerm. Telefonen kan brukes som trådløs ruter for PC, og du kan sikre deg mot at verdifullt innhold blir borte ved å synkronisere den mot HTC Sense.
Skulle telefonen komme på avveie kan du spore den på et kart, låse den eller slette den.
Og ikke minst – du kan ringe med den. Den gode høyttaleren gjør det lett å følge med på hva som blir sagt.
Det er i det store og hele svært lite denne mobiltelefonen ikke kan.
Du finner billigste pris på HTC Desire Z her på vårt Prissøk.

Alternativer

Om du synes HTC Desire Z blir for dyr, så er LG GW620 et langt rimelig alternativ. Denne telefonen har ikke på langt nær like heftige spesifikasjoner, men kan likevel løse svært mange av de samme oppgavene som HTC desire Z.
Et annet alternativ for deg som gjerne vil ha en heftig Android-mobil med stor skjerm, er Samsung Galaxy S. Denne har ikke fysisk tastatur, men mange vil nok oppleve at de kan skrive vel så raskt med Samsungs virtuelle tastatur og stryketekst fra Swype.
Vil du lese mer? Hele testen av HTC Desire Z finner du hos vår søsterside Mobilen.no.

Bildeeksempler

Mer om
annonse