Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Test

Eizo Foris FX2431

Introduksjon

Eizo er kjent for de fleste, skjermprodusenten markerte seg sterkt den gangen CRT-skjermen dominerte markedet. Med LCD-teknologien i vekst var de ikke sene, og også her har de virkelig vist hva de er gode for.

De som kjenner Eizo, kjenner også Flexscan-serien. Foris derimot, er så godt som ukjent i dette landet. Det er ikke rart, for frem til nylig har disse skjermen vært solgt ene og alene i Japan. Nå har serien derimot blitt sluppet ut over hele verden, og FX2431 er den er den første nordmenn får ta på.

Foris-serien skal inneholde noen av de kvasseste skjermene Eizo tilbyr. FX2431 er en 24" er tilpasset spesielt for alle bruksområder, uansett hvor rart det høres ut. Formatet er 16:10, noe mange forbrukere mener er bedre til bruk på datamaskiner fremfor 16:9. Tilkoblinger er det latterlig mange av, vi tar en dypere kikk!

Takk til Eizo som sendte produktet til test.