Tek.no

Test

Brenda vender tilbake til "90210"

Den velkjente ungdomsgjengen fra Beverly Hills er tilbake, og klare for tidenes spin-off.
8 Juli 2008 07:00

Det er en kjent sak at Shannen Doherty var en av de første til å forsvinne fra den populære TV-serien "Beverly Hills 90210" som ble sendt tidlig på 90-tallet. Nå ser det likevel ut til at Doherty skal medvirke i de nye opptakene av serien.

I 1994 ga Doherty seg i rollen som Brenda Walsh, men nå gjør hun comeback sammen med blant annet Jennie Garth, som i likhet med Doherty vender tilbake til serien. Garth gjenopptar sin rolle som Kelly, og i motsetning til Doherty, hang Garth med i rollen helt til den dramatiske slutten i 2000.

Kort comeback eller på fast basis?

Det er hittil uvisst hvor lenge Doherty vil være å finne i de rykende ferske episodene av "90210" - det kan være snakk om ett enkelt comeback som strekker seg over et par episoder, eller en permanent rolle, melder E! online.

Dog er det helt sikkert at Tori Spelling som rollefiguren Donna ikke vil returnere i den første episoden som det var planlagt, grunnet at skuespillerinnen nettopp har blitt mor. Til gjengjeld er det fastslått at hun vil komme til å slutte seg til serien på fast basis ved et senere tidspunkt.

annonse

Les også