Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

TestAC Ryan Playon!HD2

Nesten, men ikke helt for AC Ryan Playon!HD2

Den nye mediespilleren AC Ryan har blitt bedre - men har fortsatt mangler

A.C.Ryan Playon HD2

Når vi ser lagret medieinnhold i hjemmet, som for eksempel video, musikk eller bilder, bruker vi første og fremst PC-en til å utføre denne jobben. Ønsker du imidlertid å se innholdet på en større skjerm, for eksempel flatskjermen i stua, kan en mediespiller være en kurant løsning.

Vi har tidligere teste slike mediespillere, blant annet fra D-link og AC Ryan. Sistnevnte fikk greie skussmål for bra formatstøtte, men fikk kraftig trekk for treg respons og et brukergrensesnitt som langt i fra var spesielt moderne når det kom til grafikk.

Nå har vi testet AC Ryan Playon!HD2, den nye toppmodellen fra selskapet. Etter å ha testet lillebror HD2 Mini, forventet vi en betraktelig kjappere spiller enn fjorårets Playon-modell. Dette oppfylles tildels, men spilleren har fortsatt sine svake punkter.

HD2 er en del større enn HD2 Mini.

Design

Ut av esken er den nye Playon!HD2-modellen tilsynelatende helt lik foregående modell. Den er fysisk en god del større enn lillebror HD2 Mini, men har samme utforming, der toppen av spilleren bues sømløst ned på sidene av spilleren.

Overflaten er i samme sorte, speilblanke plastikkfinish, av typen som ser knall ut når du pakker den ut av esken, men som etter en stund lyser av riper og fettmerker. Da vi testet lillebror, HD2 Mini, la vi merke til at føttene under spilleren var i plast, noe som gjorde at den hadde dårlig friksjon mot underlaget den stod på. Playon!HD2 har føtter i gummi. noe som gjør at den ligger langt roligere på stereobenken enn sin lillebror.

Når du kobler til strøm på Playon!HD2 vil logoen inne i av- og på-bryteren lyse rødt. Slår du på spilleren vil denne logoen slukke og en hvit ring vil begynne å lyse rundt selve knappen, og indikere at spilleren er på. HD2 er ikke noe lyn når det kommer til å slå seg på. Den bruker gode halvminuttet på å gjøre seg klar til bruk.