Tek.no

Test Lian Li PC-V650

Lite, men meget godt kabinett

Skal du bygge deg en liten kraftpakke må du sjekke ut dette kabinettet.

19 Okt 2012 18:30

Introduksjon

Lian Li, legenden innen kabinetter. De var pionerer innen aluminiumskabinetter for nesten 20 år siden, men har nok merket at kampen om kabinettkronene har hardnet til for mange år siden.

Selv om kampen har hardnet til er det fremdeles godt med sprell i den gamle produsenten. For ikke lenge siden slapp de blant annet et helt spesielt kabinett, nemlig et kabinett formet som et tog. Det beste(?) av alt var at toget kunne kjøres frem og tilbake langs et eget spor.

På sensommeren kom det en drøss med nye kabinetter fra Lian Li, og vi plukket ut PC-V650 for test. Grunnen til at vi valgte akkurat dette kabinettet ut fra mengden, var blant annet størrelsen. PC-V650 er nemlig et lite tårnkabinett, som til tross for størrelsen har plass til et ATX-hovedkort på innsiden.

Der det skorter er på brønner til optiske drev, men hvor mange fyller opp disse plassene likevel? Vi har troen på at Lian Li PC-V650 kan være et godt alternativ for dem som ønsker et linjelekkert kabinett som ikke er større enn nødvendig.

Bli med over til neste side, så titter vi på litt nærmere på kabinettet.

Takk til Lian Li som sendte produktet til test.