TestUkens utvalgte apper

Se ukens utvalgte apper

Vi har funnet frem til appene du må ha og appene du bør styre unna.

Ukens utvalgte apper

Vi i Amobil-redaksjonen tester hver eneste uke et stort antall ulike apper. Ikke alt er like bra. For at du skal slippe å lete gjennom store mengder "søppel" plukker vi hver uke ut både godbitene og appene du bør styre unna. I tillegg finner vi frem en app av den sjeldne sorten.

Her er ukens app-anbefalinger:

Ukens anbefalte:

Instance

Format: Windows Phone 8
Pris: 10,- (finnes også i reklamefinansiert gratisversjon)

Det er ikke lenge siden vi testet en av de mest populære appene der ute – Instagram.

Les testen av Instagram her.

Men hva om du har en Windows Phone? Du er riktignok i mindretall, men du har telefonen som gir deg den beste godfølelsen når du blar i menyene. Så hvorfor skal ikke du også kunne dele bildene dine med omverdenen som alle andre?

Itsdagram – nå Instance.

Noen har heldigvis tatt konsekvensen av at Instagram selv ikke har laget noen app for Windows Phone, og kommet med en egen app for Instagram.

Ikke nok med det, de har også klart å omgå begrensningene som Instagram setter for alle andre enn seg selv, og med det klart å tilby en fullverdig Instagram-app.

Navnet skjemmer ingen

Denne appen hadde opprinnelig det litt forvirrende navnet Itsdagram. Ved første øyekast kunne du fort tro at dette bare var noen som har stavet Instagram feil, men appen er som sagt ikke en offisiell Instagram-app. På grunn av rettighetsproblematikk ble imidlertid Itsdagram tvunget til å endre navnet på appen, og heter nå Instance.

Les også: Itsdagram blir til Instance

Det er egentlig bare filterne vi har å utsette noe på. Det finnes riktignok et par mer spenstige filtre enn i originalen, men de "vanlige" filtrene er ikke så delikate som de du finner i den originale Instagram-appen.

Her kan du altså ikke bare se bilder, men også like bilder og laste opp egne bilder.

Vi fant ingen funksjon for å tagge personer i bilder, men dette er en nesten ny funksjon i Instagram, så vi antar at dette snart vil bli mulig i Instance også.

Appen er delikat å bruke og passer bra til Windows Phone-grensesnittet. Tilhører du mindretallet som har en Windows Phone, er det med andre ord bare å legge inn Itsdagram på telefonen din.

Last ned til Windows Phone »

På de neste sidene kan du lese om ukens mest kuriøse app og en app du bør styre unna. Sjekk også ukens spill!