Tek.no

Test

Test av ASUS M2400E

28 Sept 2002 11:43

Introduksjon

ASUS som egentlig er aller best kjent for å lage hovedkort av ypperste klasse for stasjonære PC-er har produsert bærbare i en god stund nå. De har ikke hatt samme suksessen på det bærbare markedet som de har hatt på hovedkortmarkedet. Men dette er noe ASUS har tenkt til å gjøre noe med i tiden som kommer. ASUS kommer til å angripe de andre aktørene i markedet med høyere kvalitet, lavere pris og bedre markedsføring.

Bærbare fra ASUS her i Norge er egentlig gammelt nytt som mange vet. Selskapet RECCINET har solgt maskiner fra ASUS i Norge i flere år. Dette har dog vært under RECCINETs’ eget navn. Og i mai kunne vi fortelle at selskapet Hans Ødegaard & Co hadde fått i boks en luksuriøs avtale med ASUS om å ta inn bærbare fra ASUS og selge dette under ASUS’ eget navn. Hans Ødegaard & Co fører per i dag fire serier fra ASUS i dag. L3, S1, M2 og L1. Se vår artikkel her for mer informasjon.

Vi har valgt å se på ASUS M2400 i denne testen (vi kommer tilbake med test av minst en modell til i løpet av relativt kort tid). M2400 kan sees på som en semi-ultraportabel bærbar laget i magnesiumglassfiber chassis. Ultraportable bærbare har hatt et dårlig rykte for å være trege og ribbet for funksjonalitet. Kan M2400 forbedre dette rykte?

Takk til

for utlån av produktet!