Test

Ace of Sweden Edge 990

Introduksjon

Ace of Swedens "Edge"-serien er i all hovedsak myntet mot spillerne. Fort kort tid siden fikk vi tatt et nærmere blikk på ett av produktene denne produsentene kunne by på, musen Edge 3200. Vi var ikke noe annet en meget imponert, spesielt når vi kan snakke om hvor mye du faktisk får for pengene. Pekeren var etter vår mening helt ypperlig for det bruket den var ment for, og gjerne litt til.

Edge-serien inneholder også et kabinett, som selges under navnet Edge 990. Det er riktig nok litt vrient å definere helt nøyaktig hva som gjør et kabinett godt egnet for spillere som en fellesgruppe. Enkelte ting kan man derimot peke på. Slike kabinetter kommer ofte med et litt mer spenstig design, belysning, god plass til skjermkort og gode kjøleløsninger.

Rent ut i fra spesifikasjonsarket vi har foran oss akkurat nå, ser det ut til at Ace har gjort mye etter boka. Samtidig virker det som om det hele er bakt inn i en balansert design, som hverken skriker for mye eller for lite. Spesifikasjoner og produktbilder får være en sak for seg selv, la oss gå litt dypere til verks!

Takk til Ace of Sweden som sendte produktet til test.