Tek.no

Test Apper til Android og iOS

Dette er ukens utvalgte apper

Få unnagjort treningen på sju minutter, finn det perfekte festantrekket og slapp av med et morsomt spill.

Kurt Lekanger / montasje

Ukens utvalgte apper

Vi i Amobil-redaksjonen tester hver eneste uke et stort antall ulike apper. Ikke alt er like bra. For at du skal slippe å lete gjennom store mengder "søppel" plukker vi hver uke ut både godbitene og appene du bør styre unna. I tillegg finner vi frem en app av den sjeldne sorten.

Her er ukens app-anbefalinger:

Ukens anbefalte:

7 Minute Workout

Format: iPhone
Pris: Gratis, tilbyr kjøp i program

Nå trenger du ikke skaffe barnevakt for å komme deg på trening på ettermiddagen. Syv daglige minutter i egen stue er nok til å vedlikeholde formen sies det, og appen 7 Minute Workout kan hjelpe deg i gang.

7-Minute-Workout.

Fløyta går – på tide å trene!

Øvelsene er godt laget, og illustrasjonene er enkle å følge. Du trenger ikke noe annet utstyr enn en stol, en vegg og din egen kroppsvekt for å gjennomføre øvelsene. En maskinstemme oppmuntrer deg til å fortsette øvelsene.

Appen er bygget på spillprinsipper og etterhvert som du gjennomfører mål, får du ulike premier. Hvis du gjennomfører øvelsene tre dager på rad for eksempel, så får du poeng og kan tjene opp hjerter og ekstraliv. Kanskje litt teit, men har du først tjent opp hjerter, så blir det en motivasjonsfaktor til å fortsette.

Skulle du glemme treningen, så er appen kanskje litt for flink til å fortelle deg at det er på tide å trene, men blir det for plagsomt, så kan man skru av varslene.

Last ned til iPhone »

Tips! For Android, finnes denne appen med lignende øvelser – og Windows Phone-brukere kan prøve ut denne appen.

Les også