Tek.no

Test

Slik får du ny mobilsvar

Anders Svensson
21 Juli 2005 18:27

Innledning

Lei av å bruke mobilsvar? Om du bruker et eget telefonsvarerprogram slipper du å fylle lommene til mobiloperatøren din, og kan selv bestemme hva svareren skal si, hvor beskjeder skal lagres og hvordan du skal varsles om nye meldinger.

"Velkommen til mobilsvar fra Telenor Mobil. Vennligst legg igjen en beskjed etter pipetonen. Piip."

Mobilsvar er en populær og mye brukt tjeneste som de fleste er godt kjent med. I stedet for å ringe opp igjen senere, kan du legge igjen en beskjed der du forteller hva det gjelder og hvordan man kan få tak i deg. Denne enkle, men veldig så praktiske tjenesten har vært så og si uforandret siden den ble introdusert i mobilalderens spede begynnelse.

Det er ingenting i veien for å få seg en enda mer funksjonell mobilsvarer, til en langt billigere penge. I hvert fall om du har en mobiltelefon med Symbian operativsystem, og er villig til å betale for et av de mange spennende mobilsvar-programmene som finnes der ute.

Vi har tatt en titt nærmere på fire ulike telefonsvar-programmer for Symbian OS, som både kan gi deg større fleksibilitet og som i lengden også er rimeligere enn å bruke operatørens egen mobilsvar-tjeneste.

Les også