Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Test

Fractal Design Define R2 Black Pearl

Introduksjon

Produsenten Fractal Design er det få som har hørt om hittil. Er du en av de som ikke har fått med deg navnet, bør du ikke akkurat frykte at du ikke har holdt deg oppdatert. Denne svenske produsenten har kastet seg på markedet relativt nylig, og deres fokusområder kan virke hyggelig for mange.

Nøkkelorod som stilrent design, ekstra lavt støynivå, stabile funksjoner og lav pris er ord vi alle liker, spesielt når de står sammen. De har ett kabinett i stallen, og det er dette vi i dag skal ta en nærmere kikk på.

Define R2 heter kabinettet, og leveres i tre farger. Vi har sett på den sorte versjonen, som bærer navnet Define R2 Black Pearl. De to øvrige farge-alternativene du kan velge mellom er titan og grått. På innsiden er det snakk om hele 8 plasser til harddisker, meget gode støymatter og flere andre nyttige funksjoner. Det hele er i tillegg pakket inn i et ganske så snertent design. Bla om, så skal vi ta en skikkelig kikk!

Takk til Komplett som sendte produktet til test.