Tek.no

Test HP Pavilion dm4-2000

Lettvekter som forfører

Denne maskinen kan bli din trofaste reisepartner.

16 Sept 2011 21:30

Introduksjon

I det siste har dette blitt stadig mer populært med 14-tommers paneler, kanskje fordi du får en behagelig størrelse på skjermen midt mellom "små" 13,3-tommere og "litt store" 15,6-tommere.

I følge HP er deres nye Pavilion dm4-2000 den perfekte reisepartner, med en god kombinasjon av liten størrelse, lav vekt, god ytelse og funksjonelt og pent utseende. Overflater og detaljer i børstet aluminium er på plass, og HP lover i tillegg en hel arbeidsdag med databehandling før du må lete etter strømhull i veggen.

Fra bildene av Pavilion dm4-2000 ser det hele ganske lovende ut, men som vi alle vet betyr jo ikke utseendet alt. Under panseret er det en velkjent Sandy Bridge-prosessor som venter oss, sammen med en generøs mengde minne og lagringsplass, samt et helt greit skjermkort.

Til denne prisen virker maskinvaren til HP Pavilion dm4-2000 godkjent. Du finner helt klart bærbare datamaskiner som vil gi mer ytelse for pengene, men til en slank og pen 14-tommer å være er vi på ingen måte skuffet. Så nå gjelder det bare å se hva dm4-2000 er god for.

Takk til HP som sendte produktet til test.

Les også