Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

TestHP Pavilion dm4-2000

Lettvekter som forfører

Denne maskinen kan bli din trofaste reisepartner.

Introduksjon

I det siste har dette blitt stadig mer populært med 14-tommers paneler, kanskje fordi du får en behagelig størrelse på skjermen midt mellom "små" 13,3-tommere og "litt store" 15,6-tommere.

I følge HP er deres nye Pavilion dm4-2000 den perfekte reisepartner, med en god kombinasjon av liten størrelse, lav vekt, god ytelse og funksjonelt og pent utseende. Overflater og detaljer i børstet aluminium er på plass, og HP lover i tillegg en hel arbeidsdag med databehandling før du må lete etter strømhull i veggen.

Fra bildene av Pavilion dm4-2000 ser det hele ganske lovende ut, men som vi alle vet betyr jo ikke utseendet alt. Under panseret er det en velkjent Sandy Bridge-prosessor som venter oss, sammen med en generøs mengde minne og lagringsplass, samt et helt greit skjermkort.

Spesifikasjoner -
Maskinvare -
Prosessor Intel Core i5-2410M (2,3 - 2,9 GHz, to kjerner, 3 MB cache)
Brikkesett Intel HM65 Express
Harddisk 750 GB, 5400 rpm
Skjerm 14,0 tommer 1366 x 768 piksler oppløsning Reflekterende høykontrastbelegg
Optisk enhet Kombinert DVD/CD brenner/leser
Trådløs tilkobling 802.11 b/g/n WiFi Bluetooth
Batteri Har 6 celler og yter 62 Wh
Annet -
Størrelse 2,0 kg tung 3,2 cm tykk
Pris Fra 5500 kr

Til denne prisen virker maskinvaren til HP Pavilion dm4-2000 godkjent. Du finner helt klart bærbare datamaskiner som vil gi mer ytelse for pengene, men til en slank og pen 14-tommer å være er vi på ingen måte skuffet. Så nå gjelder det bare å se hva dm4-2000 er god for.

Takk til HP som sendte produktet til test.