Test

Disse appene anbefaler vi

Star Wars

Romjulsdrøm

Du har lest alle anmeldelsene, og det er tid for å bestille billett. Men først må du velge side.

En kveld inviterte jeg et par-tre venner over for å se de tre første Star Wars-filmene, og da vet jo de fleste hvilke tre filmer som gjelder. Problemet var at førstemann som kom, hadde på seg en maske, som den eneste. Da han dro av seg Jar Jar Binks-maska halvveis ute i fireren, påsto han at det var en spøk.

JJ, som han nå kalles, kan ha stor nytte av Disneys Star Wars-app, som nå ligger på App Store og Google play. Den er din offisielle mobile følgesvenn til en galakse langt, langt unna, ifølge dem selv.

Når du starter appen, må du oppgi alderen din. Så kan du registrere deg eller la være. Du som allerede vil verve deg til den mørke siden, blir kanskje skuffet over at Disney-logoen dukker opp her.

Men så kan du velge mellom den lyse siden, den mørke siden og droid-siden. Når du så er inne i hovedbildet, kan du plukke og mikse ferske, offisielle nyheter fra jorda og en galakse langt, langt unna, du kan se hvor mange dager det er til de neste filmene, kikke på offisielle videoer osv. Og selvsagt kan du knipse en selfie sammen med Yoda. I tillegg kan du ta et fiffig AR-bilde, hvis du er i nærheten av en Star Wars-plakat. Men får du kjempe med lyssabel? Yoda!

Star Wars

Format: Android og iPhone
Pris: Gratis, kjøp i app

Last ned til Android » Last ned til iPhone »