TestUkens utvalgte apper

Se ukens utvalgte apper

Apper du må ha og apper du bør styre unna.

Ukens anbefalte apper

Vi i Amobil-redaksjonen tester hver eneste uke et stort antall ulike apper. Ikke alt er like bra. For at du skal slippe å lete gjennom store mengder "søppel" plukker vi hver uke ut både godbitene og appene du bør styre unna. I tillegg finner vi frem en app av den sjeldne sorten.

Her er ukens app-anbefalinger:

Ukens anbefalte:

Instagram

Format: iPhone og Android
Pris: Gratis

Det er ingen tvil: Instagram er en av de mest populære appene overhodet.

Instagram.

Dette er ikke uten grunn. Ikke bare har de et godt konsept, men appen fungerer også bra. Faktisk er det få, om noen, av de virkelig populære appene som får like gode tilbakemeldinger fra brukerne som Instagram.

Les også om Jamie Olivers matapp

Ditt nye sosiale nettverk?

En så populær app som Instagram nyter godt av et massivt fokus på videre utvikling. Å ha Facebook i ryggen er selvsagt heller ingen ulempe. Denne gangen er det mulighet for å kunne tagge personer i bildene som er nytt.

Tagging er selvsagt standard hyllevare hos de fleste sosiale nettverk-apper, men Instagram har ikke hatt denne muligheten før nå. Vi er imidlertid langt fra overrasket. Etter at Facebook kjøpte Instagram for et drøyt år siden er dette noe mange har ventet på.

Hvordan dette vil påvirke Instagrams fremtid er det for tidlig å si, men det er ikke urimelig å anta at appen vil bli mer personlig.

Hvis du ikke har hørt om Instagram så er det ganske enkelt en app for å dele bilder. Bilder kan merkes med stikkord (såkalte "hashtags"), og du kan også se på et kart hvor bildene er tatt.

Last ned til iPhone »
Last ned til Android »

På de neste sidene kan du lese om ukens mest kuriøse app og en app du bør styre unna. Sjekk også ukens spill!