Tek.no

Test

Telenor Djuice

Ole Morten Knudsen
28 Nov 2007 15:09

I denne testen fikk Telenor Djuice sin musikktjeneste ekstra hard medfart.

De var nemlig først ute da testen startet, men de ga også løsningen på mange problemer.

Best på listetopper

Djuice har ikke det beste utvalget i denne testen. Sære band som nederlandske Ekseption kan tilgis. Det å ikke ha nylig utgitte Kenneth Ishak i porteføljen er derimot heller svakt.

Tjenesten har ellers godt utvalg av listetopper og takler å skille mellom ulike band med felles navn.

God brukerstøtte

Til forskjell fra mange av de andre testede tjenestene har Djuice brukerstøtte gjennom Telenor. Dette kom godt med da jeg etter å ha lastet ned en sang og ikke fikk lisens plutselig hadde lastet ned alle mine 3 gitte nedlastninger. Etter en telefon til kundesupport løste mye seg, men jeg har ennå ikke mottatt 2 av 3 bestilte sanger.

Det  hadde nok vært kjappere å kjøpe CD-en i butikken og legge den over manuelt. Prisen ville ikke nødvendigvis blitt dyrere, alle album koster nemlig 99 kroner.

Både mobil og PC

Sangene koster henholdsvis 12 og 7 kroner, dette gir altså både dyreste og billigste pris for enkeltsanger. Om du absolutt må shoppe på nett kan det altså være smart å sjekke innom her. All betaling skjer via mobilen og du får da lasten ned låtene både til PC og mobil.

Det er helt klart en god ekstraservice.

Kun WMA-format

Djuice støtter kun WMA filer i 192 kb/s format. Dette skaper som vanlig store problemer. Det har de heldigvis selv lagt merke til og lover å utvide med høykvalitets MP3-format om ikke altfor lenge.

Inntil da vil jeg personlig holde meg unna.

annonse

Les også