Tek.no

Test

Test av Zepto Z-note 2001

14 Feb 2002 08:38

Introduksjon

Et typisk problem for små selskaper og bedrifter i oppstartsfasen er økonomi. For å kunne kontrollere et selskap i oppstartsfasen er det viktig å kunne holde utgiftene på et minimum. Man kan ikke ta sjansen på å risikere noe, man kan ikke satse like stort som de store gutta.

Det hele dreier seg om å holde økonomien på den sikre siden hele tiden. Stram økonomi fører som regel til færre innkjøp av nye produkter, i hvert fall ikke før man har begynt å se resultater. Slik har realiteten vært for norske Zepto siden oppstarten i august 2001. Selskapet har kun satset på to modeller hittil, Z-note 1001 og Z-note 3001. Det er nesten unødvendig å nevne at produkttilbudet fra Zepto har vært svært tynt sammenliknet med andre selskaper i samme bransje.

Z-note 1001 og Z-note 3001 er to totalt forskjellige maskiner. Dette betyr at Zepto har så langt tilbudt kundene enten eller -maskiner. Med det mener vi at, enten har man hatt muligheten til å kjøpe en lettvekter eller så har man hatt muligheten til å kjøpe en tungvekter. Så hvis du har hatt lyst på en litt mer balansert maskin i to kiloklassen, har du hittil ikke hatt muligheten til å kjøpe et produkt hos Zepto.

Det har så langt ikke vært rom for en mellomløsning fra Zepto, altså et produkt som kan jevne ut tyngden på produktlinjen til Zepto. For det er ikke alle kunder som ønsker en enten eller -løsning, det er tross alt veldig mange som ønsker seg en mellomting også. En slags krysning av en ultra portabel og en desktoperstatter.

Z-note 2001 kommer til live


Zepto Z-note 2001: i all sin herlighet

Zepto har (med tiden) innsett at det har eksistert et stort produktgap mellom sine modeller og prøver å gjøre gapet mindre ved å introdusere nettopp Z-note 2001. Vi har tidligere omtalt Z-note 2001 i to tidligere artikler, se våre artikler om Zepto lanserer Z-note 2001 og Zepto snart klar med Z-note 2001 for mer bakgrunnsinformasjon.

Da Zepto sendte over spesifikasjonene til Z-note 2001 til oss, ble vi ganske imponert. For Z-note 2001 virker meget lovende på papiret. At maskiner virker lovende spesifikasjonsmessig, er det allikevel ingen garanti for at maskinene lever opp til spesifikasjonene i det virkelige liv. Hvordan er Z-note 2001 egentlig i det virkelige liv?

Vi takker

for utlån av produktet

Les også