Tek.no

Test

HP Pavilion dv2017

1 Sept 2006 15:15

Introduksjon

Skolene har akkurat startet og stadig flere må skaffe seg en bærbar maskin til bruk under studiene. For mange vil en enkel og rimelig maskin være vel så grei som en mer avansert og dyr modell. HP Pavilion dv2017 er på en måte et kompromiss mellom det enkle og det avanserte. Per dags dato kan man finne maskinen fra rundt 8400 kr (billigste pris i prisguiden).

Maskinen er utstyrt med en 14 tommers bredformatskjerm, noe som reduserer vekten i forhold til de mer normale 15,4 tommers maskinene. Oppløsningen er den samme som de rimeligere 15,4 tommers modellene, og skjermflaten er stor nok for de fleste. Vektreduksjonen er viktig med tanke på studenter som gjerne vil ha den med seg til skolen. Vekten på denne modellen er i høyeste laget for en 14 tommer, men likevel en god del lavere enn de fleste maskinene med 15,4 tommers skjerm. 2,4 kg er en grei vekt med tanke på den forholdsvis lave prisen.

Maskinen er i følge HP en underholdningsmaskin, noe vi kan si oss enige i. Hvordan den klarer seg i testen vår kan dere lese mer om i sidene som kommer.

Takk til HP for utlån av maskinen.

Les også