Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Test

Logitech Wave

Innledning

Logitech er aktiv på lanseringsfronten og spesielt i kategoriene mus og tastatur. Felles for begge kategorier er at smaken er svært forskjellig. Diskusjonen går ofte høylydt når temaet er hvilket tastatur som er best.

Wave fra Logitech vil imidlertid trolig falle i smak hos mange. Dagens testkandidat ser flott ut, det er behagelig i bruk og har mange knapper som kan settes opp med snarveier til programmer.

Tastaturet er stort som følge av den ergonomiske formen, og tastene vil ved første øyekast se ganske store ut. Navnet Wave gjenspeiles også i hvordan tastene er plassert, de går som en bølge. Selv den numeriske delen har bølgeform.

Logitech har også utviklet en trådløs versjon av Wave, som kommer i en pakke med trådløs lasermus.

Takk til Logitech som lånte oss produktet til test.