TestUkens utvalgte apper

Se ukens utvalgte apper

Apper du må ha og apper du bør styre unna.

Ukens utvalgte apper

Vi i Amobil-redaksjonen tester hver eneste uke et stort antall ulike apper. Ikke alt er like bra. For at du skal slippe å lete gjennom store mengder "søppel" plukker vi hver uke ut både godbitene og appene du bør styre unna. I tillegg finner vi frem en app av den sjeldne sorten.

Her er ukens app-anbefalinger:

Ukens anbefalte:

Grid Lens

Format: iPhone
Pris: 7,-

Du har sikkert sett bildekollasjene som dukker opp på Facebook og Instagram. Da har du sikkert gjettet at det finnes en drøss av apper som hjelper deg med nettopp å lage disse kollasjene.

Grid Lens.

Grid Lens er en slik app, og den gjør jobben godt.

Les også om den ultimate bildedelingsappen her.

Langt fra selvhøytidelig

Det er helt tydelig med en gang du åpner appen at det ikke bare har vært die-hard programmerere som har vært med i utviklingen av denne appen. Her har åpentbar også designerne fått være med, noe som har resultert i komiske skrifttyper, festlige ikoner og morsomme figurer.

Brukervennligheten lider nok litt blant alle morsomhetene, spesielt er det et par av ikonene som er irriterende vanskelig å treffe. Det er allikevel ikke verre enn at vi enkelt fikk brukt de fleste av appens muligheter.

Prinsippet er ganske enkelt at du trykker på utløseren, hvorpå telefonen tar bilder i rask rekkefølge som fyller de forskjellige rammene.

Sannsynligvis ble ikke resultatet helt det du hadde sett for deg på forhånd, og da kan du gå inn og ta enkeltbilder til de forskjellige rammene, alternativt laste opp bilder fra telefonens minne.

Vil du ha enda større forandringer kan du endre på rammeoppsettet, hvor mye mellomrom det skal være mellom være bilde og hvilken fargepalett som skal brukes.

Når bildet vel er slik som du vil ha det kan du gjøre ytterligere forbedringer ved å legge på fargeeffekter og snakkebobler på bildet.

Da er det bare en ting som gjenstår, nemlig å dele bildet på ditt prefererte sosiale medie.

Last ned til iPhone »

På de neste sidene kan du lese om ukens mest kuriøse app og en app du bør styre unna. Sjekk også ukens spill!