TestRoccat Kulo 7.1 USB

ADVARSEL: Styr unna dette hodesettet

Hodesettet Kulo fremstår som det reneste mageplasket for Roccat.

Roccat Kulo 7.1 kommer ikke spesielt godt ut etter vår mening, og dette er det flere grunner til.

Lyden er ikke imponerende på noe vis, hverken spill eller musikk lyder overbevisende. Her mangler oppløsthet og detaljer, samtidig som resten blir en saftig grøt av lyder. Selv om hodesettet gjør en bedre jobb i spill enn i musikk er det likevel litt for mange fordeler med å velge noe annet.

Komfortmessig er heller ikke Kulo på høyden. En rekke personer i redaksjonen fikk teste Kulo, men ingen hadde noe spesielt positivt å si om dem.

Noen fordeler synes vi likevel at Kulo har. Kulo har en lav vekt og er kompakt, dermed passer hodesettet bra som noe man rasker med seg på vei til en spillkveld hos en venn, eller kanskje til et dataparty. I tillegg liker vi automatisk deaktivering av mikrofonen dersom man vender denne opp, dette er dog en funksjonalitet som også andre har.

Hvis man på toppen av det hele ser på prisen, så kan vi ikke gjøre noe annet enn å be folk styre unna, med mindre du virkelig har forelsket deg i designen og den kompakte utførelsen. Fra 600 kroner er rett og slett for mye.

+ Ser tøffe ut
+ Kompakte med lav vekt
+ Smart mikrofonløsning


- Dyr
- Ullen og lite tiltalende lyd
- Bøylen er litt for stiv

Vil du vite mer?
Les hele testen av Roccat Kulo 7.1 USB på Hardware.no

Les også
Her er hodesettene du skal ønske deg
Les også
CM Storm Sirus 5.1: Dette hodesettet elsker spill og film
Les også
Asus Vulcan ANC: Spill-hodetelefoner holder støyen ute
Les også
De 10 mest populære hodesettene
annonse