Tek.no

Test

Antec Twelve Hundred

Antec Twelve Hundred
Alexander Tøgard
3 Aug 2010 15:19

Introduksjon

Det er alltid vanskelig å finne kabinettet som passer perfekt for ens egne behov. Noen vil ha det stort, andre smått. Der noen kabinetter er råstilige i noens mening, er den ufattelig harry i andres. For ikke å snakke om spesifikasjoner! Det er veldig individuelt hvor mange harddisker, skjermkort og andre godsaker et kabinett rett og slett ha plass til.

Antec er en produsent som lager alt fra stilrene, minimalistiske kabinetter til blodharry, glorete mesterverk. Dagens testprodukt heller mer mot førstnevnte type, og ved første øyekast skiller den seg ikke stort ut.

Men Antec Twelve Hundred har noen triks i ermet, foruten et lekkert design kan den friste med hele seks medfølgende vifter og plass til et lass med både optiske enheter og harddisker.

Med såpass mange medfølgende vifter er det vel nesten unødvendig å nevne at vi forventer temperaturer helt i toppklassen. Vi er også spente på hvor mye støy alle viftene vil produsere, og hvordan løsningen for å installere optiske enheter og harddisker fungerer i praksis.

Takk til Antec som sendte produktet til test.

Les også