Tek.no

Test

PC Tote

1 Jan 2001 00:00

Hva er PC Tote?

PC Tote består av et solid bærehåndtak med to reimer til å feste rundt kabinettet. Selve bærehåndtaket er laget av et stivt og solid materiale og polstret med en form for skumgummi, slik at det er lett å bære med seg selv et stort og tungt kabinett uten å få vondt i fingrene. For de som ofte frakter med seg kabinettet på LAN etc. så forenkler PC Tote denne jobben betraktelig. Man tar helt enkelt kabinettet i den ene hånden og har da den andre fri til baggen med resten av utstyret i, slik at du slipper å gå så mange turer fram og tilbake for å få med deg alt utstyret.

Montering

Man legger ganske enkelt håndtaket på toppen av kabinettet og slipper reimene ned på hver side.

Deretter løfter du litt på kabinettet og legger de lengste reimene under. Her er det litt viktig å passe på at reimene ligger rett og ikke er tvinnet rundt.

Når dette er gjort er det bare å koble sammen reimene med spennene og stramme til slik at det hele sitter godt fast.

Ja da var alt klart til å stikke avgårde med kabinettet i hånden :)

Pris og annen info

Eksit Data opplyser om at den finnes i to forskjellige størelser, alt etter som hvor stort kabinett du har. Det er standard som er beregnet til mini/miditower med en omkrets på opptil 137cm og en som er beregnet på fulltower med omkrets på opptil 177cm. De koster henholdsvis 229 og 249kr og kan kjøpes fra svenske Eksit Data.

Koklusjon

Alt i alt synes Overklokking.no at dette er et brukervennlig og smart produkt, og fortjener en femmer:

Vi takker Eksit Data for å ha sendt oss PC Tote til testing.

Les også
GearGrip bæresele
annonse

Les også