Tek.no

Test Corsair Obsidian 250D

Dette mini-kabinettet har masse plass til vannkjøling

Lillebror i Obsidian-serien lever opp til sitt rykte.

18 Jan 2014 12:01

Introduksjon

Alle som følger med på kabinett-markedet, har fått med seg Corsairs Obsidian-serie. Kabinettene tok entusiastene med storm, selv om de første modellene kostet ganske så mange kroner.

Siden den tid har Corsair melket konseptet for alt det er verdt. Det har kommet større modeller, og en rekke mindre modeller, og nå er den hittil minste varianten lansert i form av Obsidian 250D.

Obsidian 250D er et kabinett for mini-ITX-hovedkort. Slike hovedkort måler beskjedne 17 ganger 17 centimeter, og i løpet av de siste årene har det kommet stadig kraftigere maskinvare pakket inn på den lille plassen. Det betyr at du kan skaffe deg en rimelig potent maskin med beskjedne yttermål.

Blant det som Corsair har gjort nytt denne gangen er å legge hovedkortet flatt i kabinettet, noe som lar deg titte ned gjennom vinduet i topplokket for å nyte blikket av maskinvaren på innsiden.

Det som gjør Obsidian 250D ekstra spennende, og som er med å å skille det fra konkurrentene, er at du lett får plass til en radiator på 240 millimeter på innsiden, og at det er lagt opp til godt med vifteplasser.

Bli med over på neste side, så ser vi nærmere på kabinettet »

Les også