Tek.no

Test

Motorstorm: Apocalypse (PS3)

Etter to fartsfylte forgjengere kommer det tredje spillet i Motorstorm-serien nå skrensende inn fra britiske Evolution Studios, og denne gangen er naturskjønne omgivelser byttet ut med fallende betongkolosser, sprukken asfalt og det som verre er av urban-apokalyptiske ingredienser. Motorstorm: Apocalypse byr opp til eksplosiv fartsdans med ublandede adrenalindoser på rundgang, men hvor lenge varer feststemningen?

Fartsfylt og underholdende

Motorstorm: Apocalypse er et underholdende spill, det er det ingen tvil om. Det er fartsfylt, intenst, utfordrende og tidvis svært engasjerende, og i tillegg finnes det mye å gjøre og mye å låse opp. Spillet fremstår imidlertid som litt upolert og sliter med å balansere det noe rølpete konseptet med den grunnleggende racing-mekanikken, som tross alt alltid raskt blir fremtredende i et bilspill.

Du må ha flaks

Det bråkete preget går delvis på bekostning av spillmekanisk finstemming og mestringsfølelse, og flaks spiller en litt for stor rolle, men denne innvendingen gjelder ikke i like stor grad for alle banene. Med så mange hindringer og farer underveis tvinges man ofte til en defensiv spillestil som kan gjøre det vanskelig å oppnå den tilfredsstillende, om enn midlertidige følelsen av å ha kontroll på banen.

Humoristisk bil-ravepary

Motorstorm: Apocalypse lykkes ikke med å oppfylle alle de vanlige grunnkriteriene for et godt bilspill, men etter en tilvenningsfase tydeliggjøres andre kvaliteter, og spillet tar form som et uhøytidelig, humoristisk bil-raveparty som vil kunne by på mye stas, i alle fall for de med moderate krav til realisme og kjørefølelse.

Spillet har for øvrig støtte for 3D. Denne funksjonen er ikke testet.

Dom PS3: 7/10 GODT

Les hele anmeldelsen av Motorstorm: Apocalypse på Gamer.no

Les også
Anmeldelse: F1 2011: Klarer du å kjøre Formel 1 i regnvær?
Les også
Anmeldelse: TrackMania 2 Canyon: Galskap på fire hjul
Les også
Anmeldelse: Driver: San Francisco (X360): Tilbake med et smell
Les også
De 5 beste racingspillene akkurat nå
Les også
Blir mai årets spillmåned?
Les også
Er dette spillet kunst eller racing?
Les også
Shift 2: Unleashed (X360/PS3)
Les også
Swarm (X360 / PS3)
Les også
Ridge Racer 3D (3DS)
Les også
Tiger Woods PGA Tour 12 (PS3 X360)
Les også
Sony stopper stor spillsatsning
Les også
Norge elsker PlayStation 3
Les også
Disse spillene kommer i april
Les også
Bygg en topptrimmet spill-PC
Les også
Anmeldelse: Test Drive Unlimited 2
annonse

Les også