Test

Fractal Design Array R2

Introduksjon

I forrige uke testet vi en oppgradert utgave av Fractal Designs Define R2, nemlig Define R3. Denne uken er det den oppgraderte utgaven av Fractal Design Array som heter Array R2 som skal til pers!

Dette kabinettet er hovedsaklig ment å fungere som en hjemmeserver, men har også stort potensiale som HTPC. Med stadig mer medieinnhold lagret på harddisken, er det lett å se hvordan et lite, lekkert og stillegående kabinett med plass til mange harddisker kan komme til nytte i stua!

Fractal Design Array R2 skal være forbedret på flere punkter, og i følge produsenten inkluderer de viktigste forbedringene to ekspansjonsplasser i stedet for én (som gir støtte for mini-DTX), bedret harddiskramme og bedret viftemodul. Hvorvidt dette er nok til å rettferdiggjøre en ny utgave av kabinettet gjenstår å se!

Kabinettet er på utsiden til forveksling lik forgjengeren sin, men det er på ingen som helst måte negativt! Resten av spesifikasjonene er som følger:

Spesifikasjoner -
Materialer Aluminium
Farger Sort
Vifter 1 x 140 mm inkludert
Ekspansjonsspor 2 stykk, festet med skruer
Støttede hovedkort mini-DTX mini-ITX
Eksterne tilkoblinger Ingen
Strømforsyning 300 W, følger med
Dimensjoner Høyde: 20 cm Bredde: 25 cm Dybde: 35 cm
Pris ca. 1200 kr

Det er altså et ganske så minimalistisk kabinett vi har med å gjøre, som retter seg inn mot et forholdsvis snevert marked. Har Fractal Design Array R2 livets rett? Følg med oss på de neste sidene for å finne det ut!

Takk til Fractal Design som sendte produktet til test.