Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Test

Cooler Master 690 II Advanced

Introduksjon

Cooler Master oppgraderte nylig det populære kabinettet "690". Det nye kabinettet kan se ganske så likt ut, men forandringene skulle gi deg bedre termiske egenskaper, samtidig som et par nye funksjoner ble satt på plass.

Det nye kabinettet heter 690 II Advanced, og har nå kommet til Norge. Kabinettet kommer med gode muligheter for kjøling, hele 10 vifter kan du få plass til. Videre kan du alternativt montere to 240 mm-radiatorer på innsiden, eller benytte en ekstern løsning.

Det er også godt med plass til harddisker, seks stykker har du plass til på innsiden om du ikke skal ha vannkjøling. I tillegg ligger det en dockingstasjon tilgjengelig via topplokket til kabinettet, her kan du bare klaske på plass både 3,5" og 2,5"-lagringsmedier uten at du må åpne kabinettet.

Dette var spesifikasjonene, la oss gå dypere til verks og se hva kabinettet er godt for!

Takk til Cooler Master som sendte produktet til test.