Tek.no

Test Facebook Chat Widget+

Få full kontroll på vennene dine

Her er appen som gjør kontaktene dine lett tilgjengelige.

Audun M Solheim
16 Okt 2012 10:29

Format: Android
Pris: 9,-

Ulikt hva man skulle tro, så er det ikke selve chatte-mulighetene som er Facebook Chat Widget+ sin sterke side. Kommunisere med Facebook-vennene dine kan du nemlig like gjerne gjøre med Facebooks egen app for Android. Facebook Chat Widget+ har riktignok en fordel ved at den har et enkelt og tydelig grensesnitt, men like delikat som Facebooks egen app er den ikke.

Facebook Chat Widget+.

Facebook Chat Widget+ har sin styrke i visning av kontakter på startskjermen din. Legger du appen til på startskjermen kan du nemlig legge til utvalgte kontakter her.

Dette kan du selvsagt med standard Android-funksjonalitet også, men forskjellen er at her ser du om personen er online på Facebook, og du kan starte en chat med personen direkte fra startskjermen bare ved å trykke på kontakten.

Står til?

Du kan naturligvis også ringe, sende tekstmelding eller starte enn Google Talk-sesjon med vedkommende. Hver kontakt vises med bilde og navn også på startskjermen.

Vi opplevde appen som noe ustabil, og den stoppet flere ganger på vår telefon. Når du bytter mellom forskjellige nettverk vil du også kunne oppleve at du går offline for et minutt eller to. Avhengig av personverninnstillingene til vennene dine kan du også oppleve at vennene dine blir bedt om å tillate at du bruker en ekstern applikasjon for å snakke med dem.

De to sistnevnte punktene er noe som utviklerne av Facebook Chat Widget+ har liten kontroll over, men er fortsatt noe som sluttbrukerne kan ergre seg over.

Hvis du klarer å finne appen blant mylderet av Facebook-relaterte apper i Google Play så kan Facebook Chat widget+ være verdt et forsøk hvis du vil ha lett tilgang til å kommunisere med de viktigste kontaktene dine direkte fra startskjermen.

Terningkast: 3

- Last ned til Android

Her finner du alle våre app-tester

Se også:

Les også
Scope: Få alle dine sosiale nettverk på ett sted
Les også
App hjelper deg med å pare sokkene
Les også
Skaff deg høstens nye Android-apper
Les også
Månedens anbefalte Android-spill
Les også
Rimi samarbeider med Facebook
annonse

Les også