Test

Photoshop Elements 8

Introduksjon

Introduksjon.

Adobe har tre bildebehandlingsprogrammer på markedet; Photoshop CS, Lightroom og Photoshop Elements. Photoshop CS og Lightroom er beregnet på profesjonelle fotografene (og de mest avanserte amatørene); noe som gjenspeiler seg i prisen (les «høy»). PS Elements er en noe enklere utgave som er beregnet på hjemmemarkedet. Å si at PS Elements er enklere, er ikke helt riktig. Det er mye avansert funksjonalitet i PS Elements; men på andre områder enn sine større brødre.

PS Elements 8 består av to selvstendige programmer; et for organisering av bilder og video, og et for bildebehandling. I tillegg til å la deg organisere og etterbehandle bildene dine, så kan du bruke PS Elements til å lage online web-album, fotoalbum, lysbildeshow med mere. Du kan også overføre bilder til bildedatabaser som Flickr og SmugMug.

PS Elements selges også bundlet med Adobe Premiere, videoredigeringsprogrammet til Adobe. De nye versjonene av disse programmene er bedre integrert og de deler organiseringsdelen. Denne testen tar kun for seg PS Elements.

Denne testen er utført på en beta-versjon av PS Elements 8, slik at enkelte funksjoner ikke virket, og programmet virket noe tregt. Bortsett fra det, så virket programmet stabilt.