Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Test

Zalman FG1000

Innledning

Normalt er det mus rettet mot mindre slitasje for brukerne som har fokus på bedre ergonomi. Zalman har lansert FG1000 som skal gi brukeren mindre belastning på armen samt bedre kontroll. Vi har testet FG1000 i 2 uker nå og er svært positivt overrasket.

FG1000 kan virke noe puslete i sin størrelse med tanke på de som har litt større never, men det er ikke noe stort problem. Det er en vanesak da man finner et grep for hånda som passer etter litt bruk.

For og få maksimal utnyttelse av FG1000 trenger man litt bedre plass. Under testen har vi benyttet en Qpad musmatte som målte 33 cm x 25,5 cm. På grunn av det store utslaget du får med FG1000 fordi den har plassert lasersensoren lenger frem enn vanlige mus, så er faktisk plassbehovet i høyden større enn i bredden. Så da vi roterte musmatta 90 grader ble alt meget bedre.