Tek.no

Test

Asono Sound-hub

Innledning


Klikk for større bilde

I vår test av Asono 250-f fortalte vi at Asono er det nærmeste man kommer en norsk MP3-produsent, men at de stort sett ikke gjorde noe særlig annet enn å skifte navn på produktene som de importerte fra Asia. Det viser seg at denne forretningsmodellen ikke er noe Asono kommer til å nøye seg med lenge, for fra og med november i år skal all produktdesign flyttes fra Asia til Norge. Det betyr at asiatene vil bli stående for det tekniske, men Asono selv vil designe både selve produktene og brukergrensesnittet på sine spillere. Frem til nå har dette vært et samarbeidsprosjekt ifølge Asono.

Sound-hub er en direkte etterfølger av den gamle HD500-spilleren, og det "virkelige" navnet på denne spilleren er faktisk HD800. HD500 var som noen sikkert husker en veldig god MP3-spiller med et noe uheldig design, og dette gjorde at den ikke ble så alt for populær. Vi har nå tatt en titt på hva etterfølgeren kan by på.

Vi sender en stor takk Asono som lånte oss MP3-spilleren til testing og til Koss som har stilt hodetelefoner til disposisjon.

Les også