TestLG Watch Urbane

Slik er den første klokka med Android Wear 5.1

LGs nye smartklokke er til forveksling lik en vanlig klokke. La deg ikke lure.

Innledning - design

Nå er den nye smartklokken fra LG, LG Watch Urbane, klar for salg. Men hva er det egentlig som skiller den fra forrige generasjon av smartklokken? Fint lite, viser det seg. Det eneste du får med Watch Urbane som du ikke fikk med LG G Watch R er Wi-Fi og en liten designendring. I tillegg får du en oppdatert versjon av Android Wear, som foreløpig ikke er å få til G Watch R.

Penere enn før

Om klokken er blitt penere eller ikke er en smakssak. De fleste vi snakker med mener det. Klokkehuset har samme størrelse som før, og det samme er urskiven, eller skjermen, som det vel er riktigere å kalle det. Klokkehuset har fått litt mykere linjer, og skjermen ligger ikke like dypt i urkassen som på G Watch R.

Vi synes den nye versjonen (til høyre) er penere enn den gamle. Ellers er Wi-Fi det eneste som er nytt i Urbane. Foto: Espen Irwing Swang, Tek.no

Mens designen på G Watch R ble beskrevet som maskulint, er Watch Urbane ikke riktig så testosteron-preget. Den nye klokken kommer i sølv eller gull, mens forgjengeren var sort. Begge har utskiftbar skinnrem, og på den nye klokka ser du at det er skinn. På den gamle så det ut som om remmen var av plast.

Ellers er størrelsen, prosessoren og batteriet uendret. Det samme er minnet og IP-sertifiseringen er fremdeles IP67 (Vanntett ned til én meter). Heller ikke sensorer eller pulsmåler er endret eller tilført noe nytt.

Velg urskiven selv

Kronen, som egentlig er en trykknapp, sitter på samme sted som før. Den er ikke beskyttet av skuldre, slik den vil være på den kommende LTE-varianten av klokka.

Urskiven er en AMOLED-skjerm som kan vise tiden ved å simulere ulike analoge eller digitale klokker. Mest naturtro blir klokken om du velger en urskive med tradisjonelle visere. Riktig så naturtro blir den ikke når du velger en urskive med tradisjonelle visere, og en stor skalk i bunnen av skjermbildet dekkes av et varsel om en melding.

LG Watch Urbane
6
Helt greit

LG Watch Urbane

sitat"Ingen smartklokke med Android Wear ser mindre ut som en smartklokke. "

Fordeler

 • Krysse av
  God skjerm
 • Krysse av
  Ser ut som et vanlig armbåndsur
 • Krysse av
  Wi-Fi

Ting å tenke på

 • Bytt
  Dyr
 • Bytt
  Talestyringen skjønner ikke norsk
 • Bytt
  Elendig batterikapasitet
 • Bytt
  Kronglete operasjonssystem.
annonse
LG Watch UrbaneI samarbeid med vår kommersielle partnerPrisjakt.no
Ikke på lager