Tek.no

Test Sjekk ukens app-anbefalinger

Her er ukens anbefalte apper!

14 Juni 2015 07:00

MyFitnessPal

Streng venn

Det fins gode venner og dårlige venner. Noen lyver for deg for å gjøre deg glad, andre forteller sannheten for å psyke deg ned.

Hvis vi kaller en spade for en spade, så trenger man jo ikke å frykte spadens reaksjoner. Men når en app gjør det, bør man ha valgt den selv. Og det kan man gjøre med MyFitnessPal, en kaloriteller som ikke legger noe imellom når han forteller deg hvor mye du har gaflet i deg i løpet av dagen. Hvis du er ærlig med ham, da. For han er ærlig med deg.

Når du starter appen, registrerer du deg med brukernavn og passord, samt høyde, vekt og vektmål. Deretter kan du begynne å logge det du spiser, og appen følger med på hvor mye mer du kan spise hver dag, eller om du må gi deg midt i desserten. Kaloritelleren er basert på en stor matvaredatabase. Hvis du trener, vil kaloritene du forbruker, trekkes av forbruket ditt, slik at du kan spise mer. Til å begynne med må du skrive inn matvare, produsent, porsjoner og kalorier, men jo oftere du bruker appen, desto lettere husker den hva du pleier å spise, eventuelt fråtse i, og det blir lettere å skrive det inn for hver gang. Den har også en kul skannerfunkjsjon, så det blir lettere å legge inn ny mat. Forhåpentligvis vil du frivillig reduserere antall ganger per dag du skriver inn noe i appen etter hvert.

Appen kommuniserer med en mengde treningsapper, som Runtastic, RunKeeper, Endomondo, Wahoo, Apple Healthkit og Microsoft Health.

Har du Apple-klokke, slipper du ikke unna MyFitnessPal der heller.

MyFitnessPal

Format: Android, iOS og Windows Phone
Pris: Gratis, kjøp i app

Last ned til Android » Last ned til iPhone » Last ned til Windows Phone »