TestFlipboard

Information overload?

Flipboard gjør at du holder oversikten uten å gå i spinn

Flipboard.

Format: iPhone/iPad og Android
Pris: Gratis

Flipboard er en bejublet app som har vært utsatt for et veritabelt prisdryss.

Det er ikke uten grunn.

Da tenker vi ikke bare på at dette er en usedvanlig delikat app, hvor du elegant blar deg frem og tilbake for å vise forskjellig innhold. Først og fremst fordi denne appen gjør det enklere for deg å holde oversikten selv om du bombarderes med inntrykk i den digitale verden.

Mange av oss er med i en hel drøss sosiale nettverk, og når du i tillegg har en haug med favorittnettsteder du skal følge med på, kan det bli vanskelig å rekke over alt.

Flipboard serverer deg alt dette i et genialt grensesnitt. Her kan du bla deg gjennom alt fra Facebook-oppdateringer og Instagram-bilder til utvalgte nyheter eller dine egne favorittnettsteder.

Enkelt å dele

Ikke bare gjør Flipboard det enkelt å få med seg hva som skjer, den gjør det også enklere for deg å være en aktiv deltager. Hvis du leser noe du vil dele med andre, kan du for eksempel tvitre dette videre med et trykk på skjermen. Du kan selvsagt også legge inn kommentarer og likes i de sosiale nettverkene du har koblet deg mot.

Noen ganger hadde vi foretrukket å kunne scrolle nedover når vi leser en og samme artikkel, men her er det flikking med fingeren som gjelder.

Flipboard er ikke først og fremst laget for at du skal kunne søke deg frem og finne informasjon. Her blar du deg frem blant dagsaktuelt stoff. Hvis du synes det kan bli for mye informasjon å forholde deg til, er det bare å gjemme ikonene til Facebook, Instagram og dine faste nettsteder, og isteden kun måtte forholde deg til én app – Flipboard.

Terningkast: 6

Last ned til Android
Last ned til iPhone og iPad

Her finner du alle våre app-tester

Se også:

annonse