TestUkens utvalgte apper til iPhone, Windows Phone og Android

Sjekk ukens utvalgte apper

Vi har plukket ut apper du bør installere, og forteller deg også hvilke du bør styre unna.

Ukens utvalgte apper

Vi i Amobil-redaksjonen tester hver eneste uke et stort antall ulike apper. Ikke alt er like bra. For at du skal slippe å lete gjennom store mengder "søppel" plukker vi hver uke ut både godbitene og appene du bør styre unna. I tillegg finner vi frem en app av den sjeldne sorten.

Her er ukens app-anbefalinger:

Ukens anbefalte:

Tadaa

Format: iPhone (Kommer til Android)
Pris: Gratis

Tadaa.

Nok en fotoapp som ligner på Instagram? Jada, vi har visst ikke blitt mettet på dette enda.

Navnet “tadaa” er egentlig villedende. Å redigere bildene på tadaa tar nemlig litt tid og innsats. Appen er ikke av de mest brukervennlige, men som fotoredigeringsverktøy fungerer appen bra.

Les også: Instagram

Autobahn

Tadaa er en tyskutviklet app, og det merkes. Effektene har navn som “Autobahn” og “Eis am Stiel”. Du får med 26 gratis filtre.

Det finnes også en rekke ting du kan gjøre med bildene i Tadaa. Du kan for eksempel justere kontrast, lysstyrke og HDkvalitet. Du kan også markere objekter og velge at effektene kun skal gjelde det markerte objektet.

Mest spennende synes vi er at du kan legge på en selektiv uskarphet, hvor bakgrunnen bak personen duses ut for eksempel.

Tadaa er også et sosialt nettverk “for fotografer” som de selv sier. Men du kan også laste opp bildene til Facebook, Twitter eller Instagram, og de lagres i et eget album på mobiltelefonen din.

Tadaa kommer i følge leverandøren for Android i løpet av sommeren.

Tadaa er ikke like raffinert som for eksempel PhotoShop Touch som vi tidligere har testet, men til gjengjeld er appen helt gratis, derfor har du lite å tape på å teste den ut.

Les også testen av PhotoShop Touch her

Last ned til iPhone »

På de neste sidene kan du lese om ukens mest kuriøse app og et par apper du bør styre unna. Sjekk også ukens spill!