TestBitfenix Shinobi

Stilrent spillerkabinett

Bitfenix har gjort det igjen. Deres tredje kabinett er pent, enkelt og moderne.

Bitfenix Shinobi i all sin prakt

Introduksjon

Bitfenix er en ganske liten kabinettprodusent som ikke enda har tatt Norge med storm. De har derimot begynt å bli store ellers i Europa, mye takket være deres to første kabinetter Bitfenix Colossus og Bitfenix Survivor som skiller seg veldig ut og som vi allerede har testet.

I tillegg til disse kabinettene produserer Bitfenix også litt ekstrautstyr, slik som vifter og USB-adaptere. Men i dag er det deres tredje kabinett vi har på testbenken, og det er så rykende ferskt at det ikke er kommet i salg i Norge enda.

Shinobi heter kabinettet, som betyr ninja. Dette er en type snikmordere som herjet i det gamle Japan og som spesialiserte seg innenfor spionasje, sabotasje og infiltrering. Bitfenix gir oss dermed høye forventninger til deres siste kreasjon.

Spesifikasjoner -
Materialer Plast og stål
Farger Sort
Vifter 2 x 120 mm inkludert 5 x 120 mm ikke inkludert
Ekspansjonsspor 7 stykk, festet med tommelskruer
Støttede hovedkort ATX micro-ATX mini-ITX
Eksterne tilkoblinger 4 x USB 2.0 Mikrofon og hodetelefon
Strømforsyning Plass til én, nederst i kabinettet
Dimensjoner Høyde: 46,0 cm Bredde: 49,0 cm Dybde: 20,5 cm
Pris Fra 400 kr i USA (ikke enda i Norge)

Bitfenix selv hevder at Shinobi lever opp til navnet sitt fordi kabinettet skal kunne tilby overlegen kjøleevne, stilig design og plass til alle komponenter vi måtte trenge for å herske i de digitale slagmarker. Hvorvidt dette stemmer gjenstår å se, vi har nemlig satt Bitfenix Shinobi på prøve.

Takk til Bitfenix som sendte produktet til test.