Tek.no

Test Bitfenix Shinobi

Stilrent spillerkabinett

Bitfenix har gjort det igjen. Deres tredje kabinett er pent, enkelt og moderne.

Bitfenix Shinobi i all sin prakt
21 Juli 2011 21:00

Introduksjon

Bitfenix er en ganske liten kabinettprodusent som ikke enda har tatt Norge med storm. De har derimot begynt å bli store ellers i Europa, mye takket være deres to første kabinetter Bitfenix Colossus og Bitfenix Survivor som skiller seg veldig ut og som vi allerede har testet.

I tillegg til disse kabinettene produserer Bitfenix også litt ekstrautstyr, slik som vifter og USB-adaptere. Men i dag er det deres tredje kabinett vi har på testbenken, og det er så rykende ferskt at det ikke er kommet i salg i Norge enda.

Shinobi heter kabinettet, som betyr ninja. Dette er en type snikmordere som herjet i det gamle Japan og som spesialiserte seg innenfor spionasje, sabotasje og infiltrering. Bitfenix gir oss dermed høye forventninger til deres siste kreasjon.

Bitfenix selv hevder at Shinobi lever opp til navnet sitt fordi kabinettet skal kunne tilby overlegen kjøleevne, stilig design og plass til alle komponenter vi måtte trenge for å herske i de digitale slagmarker. Hvorvidt dette stemmer gjenstår å se, vi har nemlig satt Bitfenix Shinobi på prøve.

Takk til Bitfenix som sendte produktet til test.

Les også